2016-02-12 11:27:29
Φωτογραφία για ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΘΡΥΛΕ!
Για τον όμιλο του "θανάτου", στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας όπου έχει στην κορυφή την Λαμποράλ του Γιάννη Μπουρούση ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στη Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ (19:45 - ΕΡΤ2), στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του TOP 16 της Euroleague.

Όλοι στο λιμάνι γνωρίζουν την δυσκολία της συγκεκριμένης αναμέτρησης που έχει... φαβορί, αλλά μετά τις ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο και πρέπει να χτυπάει όλα τα παιχνίδια. 

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ 3-3 και προέρχεται από τη νίκη επί της Χίμκι στο ΣΕΦ, ενώ η ΤΣΣΚΑ έχει ρεκόρ 4-2 και δεν θέλει να κάνει γκέλα στην έδρα της για κανένα λόγο. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ν'αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμού τόσο του Δημήτρη Αγραβάνη (ίωση), όσο και του Γιάννη Αθηναίου (κάκωση στην ποδοκνημική), ενώ ο Κώστας Παπανικολάου που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχε σήμερα δικαίωμα συμμετοχής ταλαιπωρείται από ελαφριά θλάση και είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.


Αν ο Ολυμπιακός σήμερα θέλει να έχει τύχη στη διεκδίκηση της νίκης θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα (πολλά) λάθη που κάνει τελευταία, να παίξει για 40 λεπτά τη γνωστή και σκληρή του άμυνα, να μην αφήσει ελεύθερα σουτ στους Ρώσους και πάνω απ'όλα να μην τους δίνει την ευκαιρία ανανέωσης της επίθεσης με επιθετικά ριμπάουντ. Πολλά μαζεμένα, ναι, αλλά αλλιώς δεν περνάς από την Μόσχα Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει ν' αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών και ο Δημήτρης Ιτούδης θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός αν θέλει να περάσει στους "8" της διοργάνωσης θα πρέπει πλέον να ψάξει 1-2 διπλά εκτός έδρας (χωρίς άλλες απώλειες στο ΣΕΦ) και οι αγώνες που έχει να παίξει μακριά από τον Πειραιά είναι με ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Μπάμπεργκ και Χίμκι! 

Αντίθετα, στο ΣΕΦ θα υποδεχθεί την φοβερή και τρομερή Λαμποράλ, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Ζαλγκίρις και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ