2016-02-13 20:54:27
Φωτογραφία για Τάμτα: Μιλάει για την ΣΧΕΣΗ της με τον Πάρη Κασιδόκωστα και την αντίδραση της κόρης της
«Εάν ήταν στο χέρι μου, θα προστάτευα περισσότερο αυτήν τη σχέση». Η ποπ τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο... εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΓΩ και αναφέρθηκε στην σχέσης της με τον Πάρη Κασιδόκωστα, αλλά και στην αντρίδραση της κόρης της όταν το έμαθε.

Στην ερώτηση πώς αντέδρασε η κόρης της στις πρώτες φωτογραφίες που τους είδε στα περιοδικά, η ίδια απάντησε: «Δεν είναι κάτι που έμαθε από το περιοδικό.

Ήταν κάτι που ήξερε ήδη. Όταν είδε δικές της φωτογραφίες; Δεν της αρέσουν η προβολή και η δημοσιότητα.

Την Αννυ την έχω προστατεύσει πάρα πολύ. Έχει τη δική της δυνατή προσωπικότητα και δεν μας αρέσει να είναι απλά η κόρη της Τάμτας Όσο ήταν ανήλικη, έστειλα μια επιστολή στα media και έδειξαν κατανόηση. Τώρα έχει ενηλικιωθεί και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω εγώ, παρά μόνο η ίδια, αλλά συνεχίζουμε να μην επιθυμούμε τη δημοσιότητα της».

Και συνεχίζει: «Κάποιες φορές ήταν υπερπροστατευτική με τις σχέσεις μου! Δεν θα διστάσει να μου πει την άποψη της. Αλλά τις περισσότερες φορές καταλάβαινα τι σκεφτόταν».


Παράλληλα, ανέφερε ότι εάν ήταν στο χέρι της, θα προστάτευε περισσότερο την σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα. Αλλά λόγω του επαγγέλματος που κάνει αυτό δεν είναι εφικτό. Επιπλέον, δεν έκρυψε ότι πολλές φορές οι φωτογράφοι την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

«Αλλά υπάρχουν δύο πράγματα που συγκρούονται μέσα μου. Το ένα είναι ότι μου αρέσει να απολαμβάνω την καθημερινότητα μου και το άλλο ότι θέλω να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτά δεν μπορούν να συμβαδίσουν πάντα και έτσι πολλές φορές έρχομαι σε δύσκολη θέση».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ