2016-02-14 00:10:09
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ... ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ!
Εξαλλος με το διαιτητή Καλογερόπουλο ήταν ο Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού ανάφερε πως είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο τα όσα συνέβησαν απόψε στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε... μικρή ομάδα την ΑΕΚ και τους οπαδούς της, οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού λες και πήραν το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά ο Κασάμι είπε:

«Ολοι είδατε τι συνέβη σήμερα. Είναι πραγματικά κρίμα και ντροπή. Ο διαιτητής δεν έδωσε πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα στον Ζουκουλίνι για το μαρκάρισμα από πίσω που έκανε σε εμένα και λίγα λεπτά αργότερα έδωσε κόκκινη κάρτα στον Μποτία. Είναι πραγματικά κρίμα οι διαιτητές να παίρνουν αποφάσεις και να έχουν δικαιοδοσία σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ντροπή. Ο διαιτητής χάλασε το παιχνίδι. Είναι δική του ευθύνη όσα συνέβησαν σήμερα. Η ΑΕΚ είναι 16 βαθμούς πίσω από εμάς. Είναι μικρή ομάδα και μόνο έτσι θα μπορούσε να μας κερδίσει.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που παίζω με 9 παίκτες. Δεχθήκαμε την πρώτη κόκκινη κάρτα, όμως, συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Λίγο αργότερα δέχθηκε κόκκινη και ο Μιλιβόγεβιτς, όμως, εμείς συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Ωστόσο, τι μπορείς να κάνεις με 9 παίκτες;

Εμείς θα σηκώσουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή σε 2-3 εβδομάδες και τότε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα δουν πως είναι να κερδίζεις το πρωτάθλημα. Εύχομαι στους φίλους της ΑΕΚ να πάρουν κάποια στιγμή κάποιον τίτλο, γιατί σήμερα πανηγύρισαν λες και κέρδισαν το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ