2016-02-15 12:30:18
Φωτογραφία για ΓΙΑ... ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Για τη νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Βasket League θ'αγωνιστεί σήμερα ο Θρύλος στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο (15/2, 20:30). 

Τα προβλήματα δεν έχουν... τελειωμό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού ναι μεν θα μπουν στην 12άδα οι Κώστας Παπανικολάου και Δημήτρης Αγραβάνης που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, αλλά θα παραμείνει εκτός ο Γιάννης Αθηναίου λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική, όπως και ο Ματ Λοτζέκσι  ο οποίος ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι ώστε να ξεκουραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι παίκτες που έχουν τραβήξει το περισσότερο "κουπί" φέτος, ειδικά από τη στιγμή που αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δοκιμάσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας, ώστε αυτή να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση στην Βαρκελώνη, σ'έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για το... μέλλον του ΤΟΡ 16, τόσο για την Μπαρτσελόνα όσο  και για τον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ