2016-02-17 19:13:55
Φωτογραφία για ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής με κεντρικό θέμα τις κυβερνητικές θέσεις για το Ασφαλιστικό και αιχμή τις προτάσεις προς τους αγρότες.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε πως η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις προτάσεις της κυβέρνησης για τους αγρότες και επεσήμανε πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τα χείλη του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν η κυβέρνηση εξετάζει σενάριο δημιουργίας ξεχωριστού ταμείου για τους επιστήμονες, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε χαρακτηριστικά "Δεν μπορώ να φανταστώ από πού βγαίνουν αυτά τα σενάρια για τη δημιουργία ξεχωριστού ταμείου για επιστήμονες".

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, αναφέρθηκε στη μνημονιακή υποχρέωση να τεθεί από 1/1/2017 σε καθολική εφαρμογή το Ελάχιστο Εγγυημένο εισόδημα χωρίς να απαντήσει για το πού θα βρεθούν τα 900 εκατ. ευρώ που απαιτούνται. Ειδικά για το Ασφαλιστικό, δήλωσε πως υπάρχει ανοικτό πεδίο βελτιώσεων, γίνεται δυναμική διαπραγμάτευση στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ