2016-02-17 20:07:33
Φωτογραφία για Πολύνεκρη επίθεση σε στρατιωτικό κτίριο στην Αγκυρα
Οχημα εξερράγη έξω από στρατιωτικό κτίριο κοντά στο Γενικό Επιτελείο Στρατού στην Άγκυρα. Το ειδησεογραφικό κανάλι CNN Türk ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες και πέντε νεκροί. Ακύρωσε ο Νταβούτογλου το ταξίδι στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής.

Μια πολύ ισχυρή έκρηξη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε στόχο ένα κτίριο του στρατού, σημειώθηκε απόψε στο κέντρο της Άγκυρας, όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το CNN Türk επικαλούμενο τον κυβερνήτη της Άγκυρας κάνουν λόγο για 5 νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, ένα όχημα εξερράγη έξω από κοιτώνα στρατιωτών. Το τηλεοπτικό κανάλι NTV μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα καμιόνι στο οποίο επέβαιναν στρατιώτες.

Οι εικόνες που πρόβαλε το CNN Türk δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται στον ουρανό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρίσκονται περισσότερα από 20 ασθενοφόρα.


Η επίθεση σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το κοινοβούλιο, την έδρα του γενικού επιτελείου στρατού και άλλα κυβερνητικά κτίρια και ήταν τρομοκρατική ενέργεια, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Twitter ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Ηδη ο τούρκος πρωθυπουργός ακύρωσε τη μετάβασή του στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής που έχει στο επίκεντρο το προσφυγικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: http://www.euro2day.gr/news/world/article/1399786/ishyrh-ekrhxh-se-stratiotiko-ktirio-sthn-agkyra.html
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ