2016-02-24 09:48:28
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ VD
Σε αναβρασμό βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος έπειτα από την άκαρπη, κατά κοινή ομολογία, συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Το γεγονός ότι κάποιοι «αποκλείστηκαν» από τη συνάντηση, οι οποίοι μάλιστα εκπροσωπούν μεγάλο αριθμό μπλόκων, διεύρυνε το χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών. Το μπλόκο της Νίκαιας του Βαγγέλη Μπούτα έχει ζητήσει ξεχωριστή συνάντηση για σήμερα.

Ενώ οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους, χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, προσθέτοντας ωστόσο, ότι: «Σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει, με άρση των πελατειακών στρεβλώσεων που χαρακτήρισαν τις προηγούμενες δεκαετίες και με μέτρα για την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού κλάδου». Χαρακτήρισε μάλιστα «αρκετά αδικαιολόγητη τη σκλήρυνση της στάσης των αγροτών», εκφράζοντας την εκτίμηση ότι τις επόμενες ημέρες πιθανόν να υπάρχει αντιστροφή του κλίματος στους αγρότες, «το οποίο δεν είναι το ίδιο σε όλα τα μέρη της Ελλάδας». 

Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων και Αλιέων συναντήθηκε με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Οι αγρότες, πάντως, κάθε άλλο παρά δείχνουν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ