2016-02-25 18:27:22
Φωτογραφία για «ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Ο Τζόελ Κάμπελ θεωρεί πως ο δανεισμός του πριν δύο σεζόν στον Ολυμπιακό ίσως να έπαιξε ρόλο στις εμφανίσεις του με την Άρσεναλ.

Ο Κοσταρικανός μεσοπεπιθετικός έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ με τις πολύ καλές εμφανίσεις του τη φετινή χρονιά, βρίσκοντας έτσι μία θέση στην πρώτη ομάδα της ομάδας του Λονδίνου.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ των «Κανονιέρηδων», ο Κάμπελ τόνισε πως το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου πήρε παιχνίδια στα πόδια του, ίσως να έπαιξε ρόλο στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

«Δεν ξέρω πόσο σημαντική ήταν η εμπειρία μου στον Ολυμπιακό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που ήθελαν όλοι να νικήσουν στην Ελλάδα, συνεπώς έπρεπε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη. Η Άρσεναλ επίσης είναι η διεκδικήτρια του τίτλου εδώ και πρέπει επίσης να κερδίζουμε κάθε μας παιχνίδι. Η ίδια πίεση υπάρχει πάντα. Αλλά είμαστε η Άρσεναλ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Κάμπελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ