2016-02-25 20:35:10
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ: Επίδομα Εξομάλυνσης ... Ζητήσαμε την επέκτασή του και στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια πρόσφατων παρεμβάσεών... μας αναφορικά με την επέκταση της χορήγησης του δικαιώματος εξομάλυνσης και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, παρενέβημεν εκ νέου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα, υπενθυμίζοντας και επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι η επέκταση του δικαιώματος χορήγησης του επιδόματος εξομάλυνσης ύψους 212,94€ σε συζύγους που τελούν σε διάσταση ή διαζευγμένους ή άγαμους, που έχουν τέκνα για τα οποία δικαιολογείται η καταβολή του, εφόσον αποδεδειγμένα καταβάλλουν διατροφή,θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει δικαιωματικά και τα στελέχη του Λ.Σ.,επειδή οι αποδοχές τους διέπονται από τις ίδιες διατάξεις του ειδικού μισθολογίου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (άρθρο 51 ν. 3205/2003).

Περαιτέρω, ενημερώσαμε τον Υπουργό ότι για το εν λόγω ζήτημα πρωτοβουλία ανέλαβε, προ διημέρου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νικόλαος ΤΟΣΚΑΣ με την άμεση προώθηση ανάλογης τροπολογίας νόμου για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.


Στο πλαίσιο λοιπόν της ίσης αντιμετώπισής μας, ζητήσαμε από τον κ. Δρίτσα να προβεί σε ανάλογες ενέργειες υπέρ του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Από την πλευρά του ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει άμεσα το αίτημα μας και θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα σας ενημερώσουμε επί των εξελίξεων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ