2016-02-26 13:21:31
Φωτογραφία για Η... ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!
Ο Ολυμπιακός... «πλήρωσε» την κούρασή του, καθώς τα έδωσε όλα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αντερλεχτ, για το Europa League, σύμφωνα με τον τεχνικό της βελγικής ομάδας, Μπεσνίκ Χάσι.

Ο τελευταίος έπλεε σε πελάγη ευτυχίας στη συνέντευξη Τύπου Αναλυτικά, όσα είπε:

«Εχουμε παίξει κι άλλα σημαντικά παιχνίδια, όπως το περσινό 3-3 με την Αρσεναλ. Νομίζω όμως ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο »χορταστικά» ματς, έτσι όπως εξελίχθηκε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πρόκριση.

Μετά τα πρώτα 6 λεπτά, είχαμε λάθος του διαιτητή (Ατσεαμπόνγκ). Στη συνέχεια είχαμε ένα… ανάποδο φάουλ, υπήρξε το εις βάρος μας πέναλτι που κακώς καταλογίστηκε και η κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στο φάουλ του Μποτία στον Τζούριτσιτς. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και να… μείνουμε στο παιχνίδι χάρη στον τερματοφύλακά μας.

Στα τελευταία λεπτά, στην παράταση, κάναμε δυο αλλαγές. Ηταν στο πλάνο μας ο Ατσεαμπόνγκ να βοηθήσει στην άμυνα, αλλά σε αυτό δεν βοήθησαν οι αποφάσεις του διαιτητή. Νομίζω ότι από την εικόνα των δυο ματς ήμασταν η ομάδα που άξιζε την πρόκριση.


Από πλευράς φυσικής κατάστασης θα είμαστε καταπονημένοι στο ματς με τη Σταντάρ, που ακολουθεί. Ψυχολογικά, όμως, θα βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είδα τους παίκτες μου να τραγουδούν στα αποδυτήρια. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα στο γήπεδο έδωσε το »παρών» και ο κόσμος του Ολυμπιακού, εμπόδιο που ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να το υπερκεράσουμε.

Η μόνη διαφορά που μπορώ να παρατηρήσω ήταν ότι ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στο πρώτο ημίχρονο και εμείς είχαμε δυνάμεις προς το τέλος.

Ο Ντεφούρ είχε κάνει μόλις δυο προπονήσεις. Αν έπαιζε σήμερα, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τη Σταντάρ. Με βάση το πλάνο μας, τον κράτησα για το τέλος και αυτό μάς βγήκε σε καλό.

Εχουμε δείξει πολλά στα τελευταία ματς, γνωρίζουμε την ποιότητά μας. Εχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Είμαστε πίσω στη βαθμολογία, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Δεν έχω καμία προτίμηση για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση. Ξέρω όμως ότι οι καλοί παίκτες προτιμούν τις ισχυρές αντιπάλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ