2016-02-26 21:51:12
Φωτογραφία για Φεύγουν απ’ το μπλόκο οι Τρικαλινοι αγρότες
Έπειτα από ενάμισι μήνα οι Τρικαλινοί αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχωρούν από το μπλόκο της ε.ο. Τρικάλων-Καρδίτσας, συνεχίζουν ωστόσο τον αγώνα τους Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους, την οποία και φιλοξενεί το trikalavoice.gr  αναφέρουν:

«Το μπλόκο αγροτών και κτηνοτρόφων Ν. Τρικάλων μετά από 38 ημέρες αγώνα στο δρόμο αποφάσισε σήμερα το μεσημέρι μέσα από γενική συνέλευση να αναστείλει τις κινητοποιήσεις με τη μορφή των αγροτικών μηχανημάτων στην εθνική οδό Τρικάλων Καρδίτσης προς δείγμα καλής θέλησης προς την κυβέρνηση να ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου περιμένοντας τις τελικές προτάσεις και αποφάσεις της κυβέρνησης που έχει δεσμευτεί.

Βεβαίως ο αγώνας θα συνεχιστεί με άλλες μορφές διεκδίκησης.

Καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων του Ν. Τρικάλων να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο  ασφαλιστικό - φορολογικό όταν θα έρθουν στη Βουλή για ψήφιση.

Ο αγώνας συνεχίζεται»,


Εντωμεταξύ σε απάντησή τους στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταση που επικράτησε την περασμένη Τρίτη σε συγκέντρωση του κόμματος σημειώνουν: «Απάντηση των αγροτών και κτηνοτρόφων για τις απαράδεκτες δηλώσεις της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Ο αγροτικός κόσμος καταδικάζει τις απαράδεκτες δηλώσεις της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αποκαλώντας το πιο παραγωγικό κομμάτι αυτής της χώρας φασίστες , τραμπούκους και Χρυσαυγίτες.

Οι αγρότες είναι άνθρωποι φιλήσυχοι , εργατικοί , άνθρωποι του μόχθου.

Βεβαίως ,απορία παραμένει οι Συριζαίοι μπράβοι στην είσοδο του χώρου τι πρεσβεύουν ;

Δεν θα τους κρίνουμε για τις δηλώσεις που έχουν κάνει ,θα τους κρίνει ο Τρικαλινός λαός όταν έρθει η ώρα ... Ο λαός και η δημοκρατία θα νικήσουν».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ