2016-02-28 01:35:46
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ... Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ!
Έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί δηλώνει ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο νεαρός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova, εμφανίστηκε ανυπόμονος για τη νίκη στον αυριανό αγώνα με τη Βέροια που θα φέρει το 43ο πρωτάθλημα και τόνισε πως ο Θρύλος μπορούσε να προκριθεί επί της Άντερλεχτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα:

Για τον απολογισμό της συνολικής παρουσίας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά στους ομίλους του Champions League, αν και είχε να αντιμετωπίσει πολύ καλές ομάδες, όπως η Μπάγερν και η Άρσεναλ. Δεν τα καταφέραμε στο τελευταίο ματς. Στο Europa League μπορούσαμε να περάσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να προσπεράσουμε το εμπόδιο της Άντερλεχτ. Κοιτάμε μπροστά και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια, το οποίο με νίκη θα φέρει το 43ο πρωτάθλημα και πόσο σημαντικό είναι: «Παίζουμε με μία πολύ δύσκολη ομάδα. Αυτή η νίκη θα μας χαρίσει ακόμα έναν τίτλο. Θα θέλαμε να είχαμε κοντά μας τον κόσμο για να πανηγυρίσουμε μαζί τον 43ο τίτλο της ομάδας».


Για τη Βέροια και τα καλά αποτελέσματα που έχει εκτός έδρας: «Είναι μία δύσκολη ομάδα, μας δείχνει ότι μακριά από το σπίτι της ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί, εφόσον πάρει ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα: «Εγώ πάντα είμαι έτοιμος. Και προσπαθούμε να προπονούμαι για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ