2016-02-28 19:52:08
Φωτογραφία για Έβαλε στην άκρη την καριέρα της για τον γιο της! [photos]
Ο γιος της είναι η πρώτη της προτεραιότητά και το φωνάζει! Μπορεί η Αντέλ στα 29 της χρόνια να ζει την απόλυτη επαγγελματική καταξίωση, ξέρει όμως καλά να διαχωρίζει τη δουλειά από την οικογένεια! Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει αφιερωθεί στην οικογενειακή ζωή, μαζί με τον σύντροφό της Σάιμον Κονέκι και τον 4χρονο γιο της Άντζελο ο οποίος είναι η προτεραιότητά της και δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς εκείνον!

Χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ απαθανατίστηκε η 29χρονη τραγουδοποιός σε μία οικογενειακή βόλτα με τον σύντροφο της και τον μικρό στο πάρκο της Ντίσνεϊλαντ στο Αναχάιμ της Καλιφόρνια. Το ζεύγος βρέθηκε στο Λος Άντζελες με αφορμή την παρουσία της Αντέλ στα βραβεία Grammy. Η οικογένεια έδειχνε πιο ευτυχισμένη και χαλαρή από ποτέ! Οι τρεις τους απόλαυσαν τις βόλτες τους και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να χαιρετούν όσους τους πλησίαζαν για να τους δηλώσουν από κοντά την αγάπη τους!


«Είναι ένας μικρός άγγελος. Όλα τα πράγματα που μου αρέσουν στον εαυτό μου εκείνος τα βγάζει προς τα έξω και είναι ο μόνος άνθρωπος που μου λέει «όχι».Είναι το αφεντικό μου και αυτό φαίνεται αστείο στους γύρω μου, γιατί έχουν συνηθίσει να είμαι εγώ το αφεντικό στην επαγγελματική μου ζωή!¨, δήλωσε πρόσφατα η Αντέλ για τον μικρό της άγγελο!

Ωστόσο, ο μικρός Άντζελο της έχει μονοπωλήσει την καρδιά της, αφού η γνωστή ερμηνεύτρια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει μόνο για εκείνον… «Απείχα για αρκετό καιρό για να αφοσιωθώ στο γιο μου, ήταν το δέσιμο μας αυτή η διαδικασία και δεν ήθελα να το χαλάσω«, δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια στον ραδιοφωνικό σταθμό i-heart. «Όταν γίνεσαι μαμά ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου εξαφανίζεται. Τώρα ένιωσα έτοιμη να ξαναπώ «γεια» στον εαυτό μου. Γεια, λοιπόν!», αστειεύτηκε!

Γεννημένη ως Adele Laurie Blue Adkins, κόρη της 18χρονης Πένυ που τη μεγάλωσε μόνη της, σε μια μονογενεϊκή οικογένεια της εργατικής τάξης, στο Τότεναμ, βόρεια του Λονδίνου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ήθελε πάντα να γίνει μαμά. Το όνομα του Άντζελο έχει γίνει τατουάζ στο δεξί της αυτί και η λέξη «Παράδεισος», στο αριστερό χέρι, καθώς όπως λέει η ίδια: «Ο Άντζελο είναι ο παράδεισος μου. Ήρθε και άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου!».

Λίγο μετά παραδέχτηκε: «Δεν μπορείς να συλλάβεις πόσο σημαντικό πράγμα είναι να φέρεις στο κόσμο ένα παιδί, μέχρι που το κάνεις. Η ζωή μου πλέον περιστρέφεται γύρω από εκείνον, ενώ πριν γύρω από εμένα!». Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό I-D, τόνισε πως ο ερχομός του γιου της άλλαξε ριζικά τις προτεραιότητές της. «Το ότι έγινα γονιός και πέρασα τα 25, με έκανε απλά να μην έχω τη δυνατότητα να αγωνιώ για πράγματα που πριν απολάμβανα να με αγχώνουν, Πριν το αγαπούσα όλο αυτό το δράμα!». Ευτυχισμένη μαζί με τον 41χρονο Κονέκι, λέει πως «το δράμα τώρα στη σχέση μας είναι το νορμάλ. Και το λατρεύω αυτό, είναι τέλεια!».

Τελευταία η Αντέλ έκανε και μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά της, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Έκοψε το κάπνισμα, γυμνάζεται πιο συχνά, αλλά όπως δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone: «Θα έχω πάντα την περιέργεια αν θα γινόμουν τόσο επιτυχημένη αν δεν ήμουν plus size (εννοώντας πιο παχουλή). Νομίζω πως σε όλους θυμίζω λίγο τον εαυτό τους. Δε λέω πως όλοι οι άνθρωποι είναι στο μέγεθος μου, αλλά ταυτίζονται γιατί δεν είμαι τέλεια!«.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ