2016-03-05 08:57:10
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους για τα περιοδικά του ΔΟΛ;
Η απόφαση των ένθετων περιοδικών του Βήματος είναι μάλλον οριστική Ο Στ.Ψυχάρης πήρε την απόφαση να μην κυκλοφορήσει για δεύτερο μήνα το περιοδικό ΜΕΝ βάζοντας το έτσι και πάλι στο «ψυγείο». Τώρα σχετικά με τα περιοδικά Donna και το Deco βάζουν πλέον τίτλους τέλους. Οι σκέψεις του εκδότη αλλάζουν μέρα με την μέρα λεπτό προς λεπτό.

Τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν είναι ότι τα τρία έντυπα αν τελικά δεν κλείσουν, θα κυκλοφορούν σε διμηνιαία ή και τριμηνιαία βάση. Οσον αφορά το Gourme αν και υπήρχαν και για αυτό ανάλογες σκέψεις μετά άλλα τρία περιοδικά τελικά αποφασίστηκε να γίνει μια ακόμη προσπάθεια με επαναλανσάρισμα στην αγορά. Μάλιστα ακούγεται ότι για το συγκεκριμένο περιοδικό ασχολήθηκε προσωπικά ο ίδιος ο Στ. Ψυχάρης ο οποίος στα τέλη Αυγούστου κάλεσε την επικεφαλής του περιοδικού Νανά Δαρειώτη και της ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους.

Οσον αφορά το BHMAgazino όπως μαθαίνουμε ο Παύλος Παπαδόπουλος παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κάνει για να το ανανεώσει και να το ξαναφέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ενημερώθηκε ότι το ήδη περιορισμένο μπάτζετ για εξωτερικές συνεργασίες περικόπτεται ακόμη περισσότερο.


Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά τις μηνύσεις που δέχτηκε το περιοδικό για την κριτική σε δημόσια πρόσωπα και ειδικά καλλιτέχνες τα σχετικά σχόλια και στήλες εξαφανίστηκαν ή «αδρανοποιήθηκαν». Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που ακούστηκε στη Μιχαλακοπούλου: «Η Αδέκαστη πρέπει να μετονομαστεί πλέον σε…Νερόβραστη».

Το περιοδικό marie Claire μάλλον θα γίνει ένθετο στο βήμα αλλά μάλλον η πρόταση αυτή θα βρεί αντίθετους τους Γάλλους. Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει και το cosmopolitan.

Εν αναμονή των εξελίξεων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ