2016-03-12 08:57:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Βουβός ο πόνος στην κηδεία της 32χρονης παραπληγικής Μαρίας Πουλκουρτζή [photo+video]
Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν την 32χρονη παραπληγική Μαρία Πουλκουρτζή που... έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Ανθούπολης Πατρών τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ η ταφή της έγινε στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο.

Συντετριμμένοι οι γονείς της, με τον πατέρας της Νίκο Πουλκουρτζή να «αποχαιρετά» το παιδί του, για το οποίο «έδωσε» μάχη να το κρατήσει στη ζωή, ζητώντας από την Πολιτεία το αυτονόητο, την διασφάλιση της φαρμακευτικής αγωγής που θα επέτρεπε στη Μαρία του μια καλύτερη ποιότητα ζωής Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Πουλκουρτζής επανειλημμένα είχε προβεί σε διαβήματα διαμαρτυρίας προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις,, προκειμένου να αποσπάσει την έγκριση που θα εξασφάλιζαν την κάλυψη των δραματικών αναγκών της οικογένειάς του, δεδομένου ότι η κόρη του είχε 100% αναπηρία, ενώ για να διατηρηθεί στη ζωή χρειαζόταν πολλά χάπια το μήνα.

Παρόντες στην κηδεία ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αντώνης Χαροκόπος και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Γεράσιμος Φεσσιάν.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ