2016-03-13 12:17:17
Φωτογραφία για Παράνομος, αντισυνταγματικός και αντιδημοκρατικός υπουργός Παιδείας...
Η Ελλάδα θεμελιώθηκε από τους πρωτεργάτες της, που σημειωτέων γιατί έχει σημασία, έδωσαν την ζωή τους πάνω σε δύο πυλώνες Τους πυλώνες αυτούς έχω το χρέος μέσα από το πέρασμα μου στην πατρίδα αυτήν, να τους προστατεύω θυσιάζοντας ακόμη και την ζωή μου αν παραστεί η ανάγκη, και να διασφαλίσω τους όρους ώστε να παραλάβει η επόμενη γενιά την πατρίδα στα φυσικά της θεμέλια, την ορθόδοξη πίστη και την ελευθερία.

Έχω στην δική μου νόμιμη εξουσία και στην δική μου βούληση και απόφαση την ζωή εκείνου που θα επιχειρήσει να αφαιρέσει από τα θεμέλια της πατρίδας μου έναν ή και τους δύο πυλώνες.

Αυτό να το φυτέψουν βαθιά μέσα στο μυαλό τους όσοι δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τους την ιδιαιτερότητα αυτήν της πατρίδας μου.

Ήδη έχω ενδείξεις της κακουργηματικής επέμβασης στον έναν πυλώνα από τον αυθαίρετο και παράνομο και παρανοϊκό σχιζοφρενή υπουργό Παιδείας Φίλη, ο οποίος απαγόρεψε εκπροσώπους της Εκκλησίας να επισκέπτονται σχολεία και να ομιλούν σε παιδιά.


Δεν νομιμοποιείτε το παράσιτο αυτό και με τον κακουργηματικό ψυχικό χαρακτήρα και νοητική αναπηρία με το όνομα Φίλης να διαστρεβλώνει την φύση της πατρίδας μου.

Ήδη η ενέργεια του αυτή του μηνύω πως νομιμοποίησε τις εξουσίες μου πάνω στη ζωή του.

Η Ελλάδα χτίστηκε πάνω σε 2 ιδεώδη.

Την Ορθόδοξη Πίστη και την Ελευθερία.

Το ιδεώδες της ορθοδόξου πίστεως δέχτηκε παράνομο πλήγμα από τον Φίλη. Οφείλει να επανορθώσει.

Και να γνωρίζει επίσης ο Φίλης, πως η ζωή του για όσο διάστημα η βλάβη που προξένησε δεν αποκαταστείται, είναι στην δική μου εξουσία και εγώ αποφασίζω μόνος για την ζωή του ή τον θάνατο του.

Συνεπικουρούμενος από την διαχρονική ιστορική ελληνική εθνική συλλογική συνείδηση και την ελληνική εθνική λαϊκή συλλογική συνείδηση και βούληση

Γεώργιος Τσαχουρίδης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ