2016-03-13 12:20:57
Φωτογραφία για ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ!
Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πλέον πίσω του την... επώδυνη ήττα από την Μπάμπεργκ και πλέον σκέφτεται μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ (17:00, OS4) για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολος για τους πρωταθλητές. Φυσικά αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος... προβληματίζεται έντονα για την κατάσταση του Ντι Τζέι Στρόμπερι. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δεξί αχίλλειο και συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ένωση θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένει ο Ματ Λοτζέσκι, τον οποίο μάλιστα ο Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στην Α1 με τον Χακίμ Γουόρικ, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνοντας στον Ελληνα τεχνικό μια ακόμα λύση στη γραμμή των ψηλών.

Ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι να βρουν τον καλό τους εαυτό και να μην επιτρέψουν πλέον σε ΚΑΝΕΝΑΝ να τους απειλήσει, αρχικά εντός... συνόρων, γιατί για τα εκτός μετά τις συνεχόμενες αυτοκτονίες πρέπει να κοιτάζουν κι άλλα αποτελέσματα, όχι μόνο τα δικά τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ