2016-03-15 22:54:56
Φωτογραφία για Ανακοίνωση ΙΣΘ - 15/3/2016
Θεσσαλονίκη, 15 Μαρτίου 2016

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Εδώ και εβδομάδες η επίσχεση των εργαστηριακών ιατρών του συλλόγου μας, εξελίσσεται με πρωτοφανή συμμετοχή, γεγονός απόλυτα δικαιολογημένο καθώς πέραν όλων των άλλων, οι γιατροί του ΙΣΘ είναι ίσως οι μόνοι πανελληνίως που έχουν ακόμη απλήρωτες οφειλές και του ΤΑΠΟΤΕ.

Πολλοί συνάδελφοι όμως αισθάνονται ότι οι υποσχέσεις του οργανισμού του ΕΟΠΥΥ και της πολιτείας θα εκπληρωθούν ακόμη και αν η μέχρι σήμερα πορεία έχει δείξει το αντίθετο.

Με αυτά τα δεδομένα πιστεύουμε ότι οι γιατροί της Θεσσαλονίκης όλων των ειδικοτήτων, με κύριο αίτημα την αποπληρωμή των παλαιών χρεών και ειδικά των χρεών που αφορούν μόνο στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και τις δράσεις τους.

Για το λόγο αυτό από αύριο Τετάρτη 16/3, η επίσχεση των εργαστηριακών και η αποχή από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση των κλινικών αναστέλλεται και την Τετάρτη 30/3 συγκαλείται συνέλευση εργαστηριακών και κλινικών στις 20:00 στα γραφεία του ΙΣΘ στην οδό Αδριανουπόλεως και Επανωμής 26, με την υπόσχεση προς κάθε κατεύθυνση να επανέλθουμε.

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Dr. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος             Νίτσας Νικόλαος
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ