2016-03-20 18:00:12
Φωτογραφία για Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της ΑΕΚ, χάρη σε γκολ του Μάρκος Πάουλο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Κατώτερη των προσδοκιών ήταν η παρουσία της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Σε ένα ματς που όλοι περίμεναν να επιστρέψει στις νίκες, οι παίκτες του Πογιέτ εμφανίστηκαν άνευροι, δίχως φαντασία και καθαρό μυαλό. Ηταν ακίνδυνοι επιθετικά, με πολλά λάθη αμυντικά.

Δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που έκαναν και στο τέλος δέχθηκαν γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα από σειρά λαθών της άμυνας, σε φάση βέβαια που ξεκινά από χέρι του Κλέσιο, που δεν είδε ο Δελφάκης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, πίεσαν την Ένωση, με τους Κιτρινόμαυρους να μπλοκάρουν και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους, έκοψαν τον ρυθμό του Παναιτωλικού, αλλά δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν
. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει τη νίκη. Οι Κιτρινόμαυροι πίεσαν, αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Η μεγαλύτερη φάση για την ΑΕΚ και για τον αγώνα έγινε στο 73ο λεπτό. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαμπρόουλος έπιασε την κεφαλιά, με τον Κυριακίδη να διώχνει εντυπωσιακά και στη συνέχεια της φάσης να μαζεύει την μπάλα. Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ώστε να κλέψει τη νίκη. Ο Μάνταλος πέρασε στον Τζεμούρ, αυτός γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Μπουονανότε να σουτάρει και να την στέλνει άουτ. Ότι δεν κατάφερε να κάνει η Ένωση, το έκανε ο Παναιτωλικός στο 94ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός κέρδισε το κόρνερ, η μπάλα έμεινε στα καρέ της ΑΕΚ και μετά από φάση διαρκείας ο Πάουλο σκόραρε, δίνοντας τη νίκη στον Παναιτωλικό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ