2016-03-22 19:00:12
Φωτογραφία για Ο προπονητής του Φωστήρα...πέταγε μπουκάλια από την εξέδρα!
Η αναμέτρηση του Εθνικού με τον Φωστήρα την Κυριακή (21/3) στο Μοσχάτο ήταν αρκετά επεισοδιακή, με τον προπονητή της ομάδας του Ταύρου να αποβάλλεται, τους Πειραιώτες να φωνάζουν για τη φάση της ισοφάρισης (1-1) για επιθετικό φάουλ στον Βουτσινά και μία ημέρα αργότερα τον Κώστα Ψυρόπουλο να δηλώνει πως ντρέπεται για το ποδόσφαιρο και να κάνει λόγο για προκλήσεις εκ μέρους του Εθνικού. Η απάντηση των κυανόλευκων, όμως, ήταν άμεση και με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του προπονητή του Φωστήρα και συνοδεύουν το κείμενο με δύο φωτογραφίες στις οποίες ο Ψυρόπουλος φαίνεται να πετάει μπουκάλια μετά την αποβολή του από τον πάγκο.

"Eίπαμε να μην το τραβήξουμε το σήριαλ, αλλά προφανώς ο κύριος Ψυρόπουλος κάνει αυτοκριτική και εννοεί ότι ντρέπεται για την αντιαθλητική συμπεριφορά του, για την οποία θα ασχοληθεί ο Αθλητικός Δικαστής, μιας και τον απέβαλλε ο διαιτητής στο ημίχρονο
. Και όταν λέμε για αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, εννούμε ότι ενώ έχει αποβληθεί, πηγαίνει πίσω απο τον επόπτη και τον πάγκο του Εθνικού και σαν κοινός Χουλιγκαν πετάει μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, όπως φαίνονται απο τις φωτό/ντοκουμέντο που αν δεν ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ Συγνώμη απο τον προπονητή του Εθνικού και απο τον επόπτη που του πέταξε το μπουκάλι και απο τον υπόδειγμα ήθους-ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Μάναλη, για τις πράξεις του, θα κατατεθούν αρμοδίως και επισήμως στον Αθλητικό εισαγγελέα. Και επαναλαμβάνουμε. Προφανώς, ο κος Ψυρόπουλος με τις ακατανόητες, αλλά προκλητικές δηλώσεις του κάνει αυτοκριτική".
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ