2012-05-13 12:36:06
Φωτογραφία για Περιστατικά βίας και πρόκλησης ζημιών σημειώθηκαν στη Λεμεσό
Επεισόδια βίας και πρόκλησης ζημιών σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στη Λεμεσό, όπου, μεταξύ άλλων, υπήρξε σοβαρός τραυματισμός... 32χρονου άνδρα από άγνωστα πρόσωπα, με ρόπαλα και πέτρες.

Στις 10:50 το βράδυ του Σαββάτου, όπως αναφέρθηκε από το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, 23χρονη γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε δρόμο της Λεμεσού, έχοντας ως συνοδηγό τον 32χρονο σύζυγό της και τον αδελφό της, 12 ετών, ως επιβάτη, όταν ανεκόπη η πορεία του οχήματός τους από 7 - 8 άγνωστα πρόσωπα, τα οποία τους επιτέθηκαν.

Οι άγνωστοι κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα και πέτρες, φορούσαν ρούχα μαύρου χρώματος και στα κεφάλια τους μαύρες κουκούλες, ένα δε από τα πρόσωπα αυτά κτύπησε τον 32χρονο συνεπιβάτη από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου τραυματίζοντάς τον.

Επίσης, προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο, η οδηγός του οποίου μετέφερε τον τραυματισμένο σύζυγό της σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, όπου διαγνώσθηκε ότι ο τραυματίας είχε πολλαπλά κατάγματα ρινικού οστού, όπως επίσης κάταγμα στην κάτω γνάθο και στο μετωπιαίο οστό.

Ο τραυματίας κρατήθηκε για νοσηλεία, είναι εκτός κινδύνου, όμως θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Από την Αστυνομία χαρακτηρίζεται το επεισόδιο αυτό ως ένα από τα σοβαρότερα της χθεσινής νύκτας στη Λεμεσό, όπου σημειώθηκαν αρκετά άλλα περιστατικά βίας, όπως ρίξεις αντικειμένων σε υαλοπίνακες, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ