2012-05-13 12:34:45
Φωτογραφία για «Mια σεζόν γεμάτη γκάφες!»
Δριμύτατη κριτική ασκεί ο βρετανικός Τύπος στη McLaren για το λάθος που έκανε με τα καύσιμα στο μονοθέσιο του Lewis Hamilton, με αποτέλεσμα oι αγωνοδίκες να αποκλείσουν τον 27χρονο πιλότο από τις κατατακτήριες δοκιμές της Catalunya και κατά συνέπεια να χάσει την pole position.

Η Mail της Κυριακής χαρακτηρίζει το λάθος της ομάδας ως «προδοσία», ενώ στο ρεπορτάζ της αναφέρει μεταξύ άλλων πως «...αυτή ήταν άλλη μια κρίση σε μια σεζόν γεμάτη δυσκολίες, οι περισσότερες εκ των οποίων προκαλούνται εκ των έσω. Μετά από έναν κατάλογο λαθών φέτος, αυτή η τελευταία ντροπή θα είναι δύσκολο να απορροφηθεί.

Στο GP του Mπαχρέιν, ένας μηχανικός της McLaren που λειτουργούσε αερόκλειδο αντικαταστάθηκε στα μέσα του αγώνα έπειτα από δύο καταστροφικά pit stops του Hamilton».

Στο σχόλιό του στους Times της Κυριακής, ο Mark Hughes, γράφει μεταξύ άλλων πως «...μετά την τελευταία γκάφα της McLaren η σχέση του Hamilton με την ομάδα δοκιμάζεται στο όριο».

Η Κυριακάτικη Mirror κάνει λόγο για μια «σεζόν γεμάτη γκάφες» για τη McLaren, ενώ η Telegraph προσθέτει πως «...το φρικτό τους λάθος θα οδηγήσει σε αναζωπύρωση των σεναρίων σχετικά με το μέλλον του Hamilton».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ