2016-03-23 12:51:00
Φωτογραφία για Τραγωδία στα Χανιά: Οδηγός σκοτώθηκε από πτώση δέντρου... [photo]
Σοκάρουν οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας - Ο άτυχος οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο από το πουθενά, μετά από πτώση δέντρου στο αυτοκίνητό του Τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 στα Χανιά, όταν ένα δέντρο που έπεσε στο δρόμο λόγω των θυελλωδών ανέμων, καταπλάκωσε διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει φρικτό θάνατο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σούδας. Στο σημείο έσπευσαν άντρες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν ότι ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος. Οι σκληρές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας συγκλονίζουν...

Τραυματίστηκε μαθητής από πτώση δέντρου

Μαθητής της Β τάξης του Λυκείου Βάμου τραυματίστηκε το πρωί από πτώση δέντρου που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο μαθητής βρισκόταν έξω από τη σχολική μονάδα όταν έπεσε μεγάλο δέντρο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, να τραυματιστεί στο πόδι. Από νωρίς το πρωί, όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται επί ποδός και σύμφωνα με τον κ. Κουκιανάκη στα όρια του δήμου του έχουν πέσει δεκάδες δέντρα, ενώ έχουν εκδηλωθεί και τρεις εστίες φωτιάς που κρίνονται ως ελεγχόμενες.


Στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου, από το ύψος των Αγίων Πάντων μέχρι και την περιοχή της Γεωργιούπολης, λόγω των ανέμων έπεσαν μεγάλα τμήματα δέντρων και κλαδιά στο οδόστρωμα που απομακρύνθηκαν μετά από κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της τροχαίας. Ωστόσο, οι αρχές συνιστούν την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο Βόρειο Οδικό 'Αξονα.

Οι άνεμοι προκάλεσαν και ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης περιοχών με τις περισσότερες να αναφέρονται στον Αποκόρωνα, όπου βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση τους. Λόγω των ανέμων αποκολλήθηκε και μέρος μεταλλικής οροφής από το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο Κισάμου. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία του δήμου για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ