2016-03-23 18:04:14
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ... ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τον... περιβόητο αναπτήρα στον Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά πριν από κάτι... μήνες θα απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού, που είχε τιμωρηθεί αρχικά με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ποινή που μετατράπηκε σε πρόστιμο στη συνέχεια στην εφέσεων.

Η πειθαρχική επιτροπή, είχε υποστηρίξει πως δε μπορεί να βγάλει απόφαση με βάση το βίντεο, παρέπεμψε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» να δικαστούν ξανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., νομίμως εκπροσωπούμενης για γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς - ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έγινε στις 18-01-2016, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β’ στοιχ. ε΄ και ζ’, 7 περ. γ' του Π.Κ. της ΕΠΟ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ