2016-03-24 23:51:17
Φωτογραφία για Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση του επιδειξία: «Το έκαναν από εκδίκηση»
«Με έτρεχαν στο αυτόφωρο για να με εκδικηθούν, επειδή τους κατήγγειλα... για το παράνομο γεφύρι που έφτιαξαν στην κοίτη του Σπερχειού...», λέει ο 38χρονος επιχειρηματίας από τη Λαμία, ο οποίος καταγγέλθηκε ως "επιδειξίας", από συγγενικά του πρόσωπα, στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού.

Μια εντελώς διαφορετική διάσταση δίνει ο 38χρονος επιχειρηματίας από τη Λαμία στην υπόθεση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Α.Τ. Μακρακώμης, ο 38χρονος φωτογράφιζε τα συγγενικά του πρόσωπα στο χωράφι και στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν τι κάνει εκεί κατέβασε τα παντελόνια και τους επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο μας είπε ότι έχει τρελαθεί με τα όσα έγιναν και ότι τώρα θα πρέπει να "αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας", ωστόσο πιστεύει ότι όλη η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο.

«Οι άνθρωποι που με κατήγγειλαν είναι συγγενείς μου και τα χωράφια μας είναι γειτονικά
. Εγώ πήγα το πρωί τους γονείς μου στο χωράφι να τους αφήσω για δουλειά και να φύγω. Χωρίς να υπάρξει το παραμικρό συμβάν η μια από τις δυο γυναίκες με απείλησε και που είπε "θα δεις τι θα σου κάνω". Το μεσημέρι όταν ήμουνα στο μαγαζί μου στη Λαμία, ήρθαν αστυνομικοί και με συνέλαβαν σαν να είμαι εγκληματίας, γιατί είχαν πάει στο Α.Τ. Μακρακώμης και έκαναν καταγγελία. "Ρε παιδιά τι λέτε τώρα για ποιες φωτογραφίες μιλάτε και για ποιες άσεμνες χειρονομίες και ποια όργανα. Οι γυναίκες αυτές είναι πάνω από 70 χρόνων και μπροστά ήταν και οι γονείς μου", είπα στους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως δεν καταλάβαιναν τίποτα....», είπε στο LamiaReport ο 38χρονος.

Γιατί το έκαναν

«Πριν από ένα μήνα περίπου τους κατήγγειλα γιατί έφτιαξαν ένα παράνομο γεφύρι στην κοίτη του Σπερχειού (φωτογραφίες). Μάλιστα έχουν χρησιμοποιήσει και υλικά από κολόνες της ΔΕΗ. Δεν ξέρω που τα βρήκαν. Μάλιστα αυτός που έκανε την παράνομη αυτή κατασκευή είναι και συνταξιούχος αστυνομικός. Μετά από αυτή, την καταγγελία μου, με απειλούσαν συνεχώς. Δεν περίμενα όμως ότι θα φτάσουν σε σημείο να πουν τέτοια ψέματα και να προσπαθώ τώρα εγώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Όλη αυτή η διαμάχη για το γεφύρι προκύπτει από επίσημα έγγραφα σε υπηρεσίες όλο το προηγούμενο διάστημα και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ξέρουν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, η αλήθεια θα λάμψει και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει....»

Δείτε φωτογραφίες από το γεφύρι το οποίο αποτέλεσε το "μήλο της έριδος" για τα όσα έγιναν στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού. Αλήθεια για αυτό θα επιδείξουν τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο οι Αρχές;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ