2016-03-24 23:50:12
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου: Βραδινή έξοδος με τους παίκτες του «Your Face Sounds Familiar»
Που διασκέδασαν λίγο πριν την πρεμιέρα;

Ο τρίτος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου, με την Μαρία Μπεκατώρου να βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης και την κριτική επιτροπή να απαρτίζεται από τους: Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Νίκο Μουτσινά.

Όπως είναι πλέον γνωστό, οι celebrities που θα συμμετέχουν φέτος στο show μεταμφιέσεων του ANT1 θα είναι οι: Ματθίλδη Μαγγίρα, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρακάση, Josephine, Όθωνας Μεταξάς, Δήμος Μπέκε,Γιάννης Κρητικός, Βαλάντης, Σταμάτης Γαρδέλης και Βαλέρια Κουρούπη.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, διοργανώθηκε ένα party για τους συντελεστές του «YFSF», σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε όλους τους παίκτες που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μου δέκτες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στις μιμήσεις, αλλά και στελέχη του ΑΝΤ1.

Όλοι μαζί δείπνησαν στο «Pasaji» και πέρασαν μια όμορφη βραδιά, με ανεβασμένη διάθεση και πολύ γέλιο, αφήνοντας για λίγο πίσω τους το άγχος για το πρώτο live της Κυριακής.

Δείτε τις φωτογραφίες:
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ