2016-03-25 18:27:23
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ : ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...
Με προορισμό την Ολλανδία θα αναχωρήσει η αποστολή της Κ-17 του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να λάβει μέρος στο τουρνουά «Future Cup» που διοργανώνει ο Άγιαξ και θα διαρκέσει 3 ημέρες.

Από χθες μάλιστα, στο προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενηθούν οι ερυθρόλευκοι, οι Ολλανδοί έχουν τοποθετήσει τη σημαία του Θρύλου.

Ο τεχνικός της Κ-17 και παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού (είχε αγωνιστεί κόντρα στον Άγιαξ στο Champions League τη σεζόν 1998-99) Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε για το τουρνουά:

«Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να συμμετάσχουμε στο τουρνουά του Άγιαξ. Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι εκεί και μόνο κέρδη θα έχουμε από τους αγώνες που θα δώσουμε. Είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει τέτοιες παραστάσεις. Όλοι ξέρουμε το μέγεθος του Άγιαξ και της Ακαδημίας του. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να διασκεδάσουν κάθε παιχνίδι και κάθε στιγμή στο τουρνουά. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να δίνει το παρών σε τέτοια τουρνουά. Τα τελευταία χρόνια η ακαδημία μας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και θεωρώ πως θα πάει ακόμη καλύτερα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ