2016-03-25 19:14:11
Φωτογραφία για Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο κύριος της φωτογραφίας
Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν είναι ο ζωντανός θρύλος της αμερικανικής τηλεόρασης... Επί 33 χρόνια υπήρξε παρουσιαστής και σόουμαν σε βραδινές εκπομπές και για 23 χρόνια ήταν ο άψογος οικοδεσπότης της χιουμοριστικής εκπομπής «Late night» του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Όλα αυτά τα χρόνια ο 69χρονος σήμερα Λέτερμαν υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό πλατό διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές και προέδρους των ΗΠΑ, όπως τον Τζορτζ Μπους (πατέρα) και τον επίσης πρόεδρο των ΗΠΑ γιο του, τον Μπιλ Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα. Πριν δέκα μήνες ο Λέτερμαν αποφάσισε να βγει στην σύνταξη και αποχαιρέτισε το κοινό του σε μια συγκινητική τελευταία εκπομπή.

Πώς είναι όμως σήμερα ο πάντα καλοντυμένος, καλοξυρισμένος και άψογος Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής; Μια φωτογραφία παπαράτσι «συνέλαβε» τον Λέτερμαν να κάνει τζόκινγκ στο νησί Σεντ Μπαρθ στην Καραϊβική. Η αλλαγή του δημοφιλούς παρουσιαστή είναι απίστευτη. Με κίτρινο σορτς, ξυρισμένο κεφάλι και πλούσιο μούσι δεν θυμίζει σε τίποτα τον παρουσιαστή του CBS που ντυνόταν υπό το άγρυπνο βλέμμα και τις οδηγίες ενδυματολόγου.


Όταν η φωτογραφία του Λέτερμαν αναρτήθηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχόλια των χρηστών για το μούσι, το ξυρισμένο κεφάλι, την μεγάλη αλλαγή, ήταν αναπόφευκτα. «Τα μαλλιά του Λέτερμαν έχουν μεταναστεύσει βόρεια για τον χειμώνα», έγραψε ένας χρήστης που προφανώς έχει χιούμορ ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Ο Λέτερμαν χωρίς το στιλ συμβούλου είναι τώρα ένας από εμάς».

Πάντως, ο ίδιος μετά την απομάκρυνσή του από τα τηλεοπτικά πλατό, είχε δώσει συνέντευξη στο Whitefish Review και ανέφερε ότι το πρώτα πράγμα που ήθελε να κάνει με την νέα του ιδιότητα ως συνταξιούχος ήταν να σταματήσει να ξυρίζεται, αφού επί 33 χρόνια κάθε μέρα το ξύρισμα για εκείνον ήταν επιβεβλημένο. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ