2016-03-28 20:48:47
Φωτογραφία για Spa στο σπίτι; Ένα τεστ σου λέει τι σου ταιριάζει!
Το spa που ταιριάζει μόνο σε σένα! Κάνε το τεστ και βρες τη συνταγή για τη θεραπεία, προσώπου, σώματος ή peeling που χρειάζεσαι αυτή την εποχή!

Χρειάζομαι μια θεραπεία spa στο σπίτι που Α. … θα με χαλαρώσει τελείως.

Β. … θα με αναζωογονήσει στη στιγμή.

Γ. … θα με κάνει να νιώσω βασίλισσα.

Έχεις επιλέξει:

Αν απάντησες το Α

Διώξε το στρες πιο γρήγορα απ’ ό,τι με το διαλογισμό χρησιμοποιώντας σπρέι προσώπου με λεβάντα. Ανάμειξε 1/3 του φλιτζανιού αφέψημα από καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς (αφού έχει κρυώσει), 1/3 του φλιτζανιού χυμό αλόης βέρα και 1/2 κουταλάκι αιθέριο έλαιο λεβάντας (γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες). Βάλε το μείγμα σε μπουκαλάκι και ψέκασε.

Αν απάντησες το Β

Φτιάξε ένα αφυπνιστικό peeling με καφέ εσπρέσο. Ανακάτεψε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1/2 φλιτζάνι εσπρέσο και 1/2 φλιτζάνι. ζάχαρη και κάνε peeling με το μείγμα στις σκληρές περιοχές του σώματός σου. Η μυρωδιά θα σε ξυπνήσει και η απολέπιση θα σε αναζωογονήσει.

Αν απάντησες το Γ

Χάρισε μια βασιλική περιποίηση στον εαυτό σου με μια super ενυδατική θεραπεία σώματος στο ντους. Ανάμειξε 1/8 του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη (για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα), 2 κουταλιές σησαμέλαιο (εξαιρετικό ενυδατικό) και 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου (ενισχύει το κυκλοφορικό, χαρίζοντας λάμψη). Άπλωσε το μείγμα σε όλο το σώμα.

ΠΗΓΗ: shape.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ