2016-04-02 01:35:11
Φωτογραφία για Κάλυμνος: Άλλα τρία κιλά χασίς και όπλα στο σπίτι του μεταφορέα
Η έρευνα που έγινε στο σπίτι του 61χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη μόλις... αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στην Κάλυμνο μεταφέροντας πάνω από έξι κιλά χασίς και κοκαΐνη, επιβεβαίωσε τις υποψίες των αστυνομικών που τον θεωρούν μέλος οργανωμένου κυκλώματος το οποίο διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στα νησιά του Αιγαίου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλύμνου έκαναν έρευνα στην κατοικία του στη Νέα Σμύρνη και ανακάλυψαν άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 900 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 727 γραμμαρίων, 850 ευρώ, αλλά κι ένα μικρό οπλοστάσιο που περιλάμβανε ένα περίστροφο, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα μαχαίρι και δύο πτυσσόμενα μεταλλικά κλομπ!

Σε βάρος του 61χρονου, που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή. Ο δράστης είχε συλληφθεί την Τετάρτη, μόλις έφτασε στο νησί από τον Πειραιά, έχοντας μαζί του 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 292 γραμμαρίων, 102 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα φιαλίδιο με υγρό άγνωστης σύνθεσης που εστάλη για χημική ανάλυση.


*** Μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,7 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου» και 211 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός 42χρονου Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στην κατοικία του στο Ηράκλειο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ένας 24χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 43 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ