2016-04-03 13:28:24
Φωτογραφία για Αποκαλύφθηκαν όλα! Τι είπε ο Τόμσεν και τι θέλει για την Ελλάδα;
Μία άποψη που έχει διατυπωθεί πολλάκις από χθες, είναι πως ο Πολ Τόμσεν δεν είπε κάτι καινούριο, ή τουλάχιστον κάτι που δεν έχει ξαναπεί δημόσια.

Βέβαια το να δείξει θέληση για απόπειρα εκβιασμού της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, ή το να κάνει λόγο για παιδιάστικες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης (σ.σ. Mickey Mouse stuff είπε χαρακτηριστικά) δεν το έχει κάνει δημόσια, ωστόσο οι απόψεις του περί του ελληνικού χρέους είχαν διατυπωθεί και παλαιότερα.

Τι σημαίνουν όμως αυτά που είπε ο Πολ Τόμσεν στην συνομιλία που διέρρευσε;

Όπως αναφέρει το mignatiou.com, "ουσιαστικά τα όσα καταγράφει η συνομιλία είναι όσα υποστηρίζει το Ταμείο και ο κ. Τόμσεν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς". Τα παραπάνω υποστήριξαν πηγές στην Ουάσιγκτον, που έχουν γνώση του παρασκηνίου των τελευταίων ωρών για τις αναταράξεις που προκάλεσε η συνομιλία του Πολ Τόμσεν, της Ντέλια Βελκουλέσκου και της Ιβα Πέτροβα.

Οι πηγές της Ουάσιγκτον υποστηρίζουν επίσης ότι από τη συνομιλία αυτή εξάγεται ότι το ΔΝΤ υποστηρίζει την ελληνική θέση για μείωση των μέτρων και για μεγαλύτερη ελάφρυνση του χρέους από την πλευρά των Ευρωπαίων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ