2016-04-08 11:04:32
Φωτογραφία για Πάτρα: Στα ΚΕΠ στο ΛΙΜΑΝΙ Είχαν άγιο! – Παραλίγο να πέσει η ψευδοροφή και να τους πλακώσει [photo]
Κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΕΠ στο λιμάνι μέχρι και την Δευτέρα, λόγο εργασιών που γίνονται για την αναστήλωση της οροφής, που την Τετάρτη  παραλίγο να πλακώσει τους υπαλλήλους και τους παρευρισκόμενους στο χώρο. Ευτυχώς όμως οι υπάλληλοι και οι πολίτες πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν απο τα γραφεία για να  αποφευχθεί τυχόν ατύχημα.

Το συγκεκριμένο κτήριο είχε παραχωρηθεί απο τον ΟΛΠΑ  στον δήμο Πατρέων επί Δημαρχίας κ Δημαρά,  προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την στέγαση του Δημοτικού συμβουλίου, των χορευτικών τμημάτων και του ΚΕΠ . Τα προβλήματα όμως άρχισαν να εμφανίζονται σύντομα με τις πρώτες κακοκαιρίες.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο χώρος στο συγκεκριμένο κτήριο είχε πλημμυρίσει  με τους υπαλλήλους να τρέχουν και να μη φτάνουν. Η οροφή είχε αρκετά προβλήματα εδώ και χρόνια για τα οποία η Δημοτική Αρχή και ο ΟΛΠΑ είχαν ενημερωθεί,  αλλά προφανώς ο ένας έριχνε το μπαλάκι στον άλλο για την δικαιοδοσία του κτηρίου και τίποτα δεν γινόταν. Με αποτέλεσμα την Τετάρτη να γίνει το προσδοκώμενο!!

Το ερώτημα είναι αν και το υπόλοιπο κτήριο που στεγάζει τα χορευτικά είναι ακατάλληλο, μιας και στον χώρος διέρχονται αρκετά άτομα κάθε μέρα που αναρωτιούνται πλέον για την ασφάλειά τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ