2016-04-08 11:10:13
Φωτογραφία για Κομοτηνή: Ζευγάρι είχε κάθε είδους σύνεργο για την χρήση χασίς
Σε τρόπο... ζωής είχε αναγάγει τη χρήση ναρκωτικών ένα ζευγάρι Ελλήνων που... συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, μετά από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι τους και στο κατάστημα που διατηρεί ο άνδρας, όπου βρέθηκαν χασίς και πλήθος σύνεργα για τη χρήση του με κάθε δυνατό τρόπο!

Με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,5 γραμμαρίων, 11 τρίφτες, έξι πλαστικές συσκευές για την εισπνοή ναρκωτικών, ένα ναργιλέ, διάφορες πίπες, σταχτοδοχεία και αντικείμενα που απεικόνιζαν ναρκωτικές ουσίες! Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενο για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

*** Μέσα στο... εσώρουχό του είχε κρύψει έξι συσκευασίες με συνολικά 31 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας 24χρονος που συνελήφθη στη Νεάπολη Αγρινίου από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών! Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν τέσσερις παρόμοιες συσκευασίες χωρίς περιεχόμενο και ένα δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε στον κήπο του. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


*** Δυο χασισόδεντρα στο στάδιο της ανάπτυξης καλλιεργούσε στο σπίτι του στα Χανιά ένας 24χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι κατέσχεσαν ακόμη 25 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο τρίφτες με ίχνη χασίς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Μετέφερε δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 49,38 γραμμαρίων, ένας 31χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο στην περιοχή του Βόλου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ