2016-04-13 09:26:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Ήθελε να κλέψει ένα αυτοκίνητο αλλά αυτό που έπαθε... δεν υπάρχει!
Εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο που είχε μόλις διαρρήξει, ένας 34χρονος Αλγερινός ο οποίος είχε ρημάξει τα σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της Πάτρας, το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Έτσι, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας που κινητοποιήθηκαν άμεσα.   

Ο αλλοδαπός είχε παραβιάσει την πόρτα το οχήματος και βρισκόταν στο εσωτερικό του, όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και τον προσήγαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Όμως, ο συνεργός του που ήταν μαζί του τράπηκε σε φυγή και πρόλαβε να εξαφανιστεί. Τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί και η έρευνα για την ταυτοποίησή του βρίσκεται σε εξέλιξη.   

Οι δυο δράστες είχαν διαρρήξει τουλάχιστον άλλα πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα στους δρόμους της πόλης, από τις 24 Μαρτίου, και είχαν κλέψει μετρητά ύψους 420 ευρώ, τσάντες και κινητά, ενώ προκάλεσαν στα οχήματα σημαντικές φθορές. Η Ασφάλεια ερευνά και άλλες παρόμοιες διαρρήξεις που τυχόν διέπραξαν, ενώ ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ