2016-04-13 20:49:13
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ PLAY OFFS ΚΑΙ... ΕΥΡΩΠΗ
Ο Ολυμπιακός νίκησε το Ρέθυμνο με 95-59 και τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο, γεγονός που του δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Α1. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του μίλησε για τον αγώνα με την κρητική ομάδα και παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει των πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός του Θρύλου ξεκαθάρισε πως άπαντες θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και να κοιτάξουν μπροστά, καθώς ακολουθούν μεγάλες... μάχες για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κλείνουμε την κανονική περίοδο πρώτοι στη βαθμολογία Το πιο σημαντικό για εμάς, ωστόσο, είναι να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, που είναι ταλαιπωρημένοι», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πνευματική κόπωση δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα υπάρχει απογοήτευση γιατί δεν προχωρήσαμε στην Ευρώπη. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Το γεγονός ότι δεν προκριθήκαμε δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καλή ομάδα. Κάναμε κάποια καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα ήμασταν σταθεροί όλη τη χρονιά. Σε κάποια ματς βέβαια μας ευνόησε και η τύχη. Σίγουρα όμως θες και τύχη όταν είσαι μπροστά. Ελπίζω στα πλέι οφ να έχουμε την τύχη που δεν είχαμε στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ