2016-04-15 01:47:05
Φωτογραφία για Ρεσιτάλ υποκριτικής για το προσφυγικό
Παραβλέπουμε το γεγονός ότι οι πρόσφυγες – μετανάστες , δεν είναι... μόνο 53.000 ( ποιος αλήθεια το πιστεύει αυτό ) , αλλά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες , δεδομένο που περιέργος κανείς δεν αναφέρει , ούτε προσπαθεί καν να ανιχνεύσει .

Γιατί άραγε ;

Δυστυχώς το προσφυγικό- μεταναστευτικό σε όλη την φάση που το είδαμε μέχρι σήμερα αν εξελίσσεται , προσφέρεται ταυτόχρονα σαν ¨εργαλείο ¨ και στους δύο ¨αντιπάλους¨ για να πετύχουν το σκοπό τους . Και στην κυβερνητική πολιτική και στα αντιπαρατιθέμενα σε αυτήν ¨συμφέροντα¨ .

Έτσι .

Η Κυβερνητική πολιτική χρησιμοποιεί κατά κάποιο τρόπο την προσφυγική κρίση ( μέσα από τις εικόνες που την περιγράφουν και την προβάλλονται ανά τον κόσμο ) , για να δείξει την δυσχέρεια που έχει περιέλθει η χώρα μας , που δεν της έφταναν τόσα δεινά , προστέθηκε τώρα και αυτό , να ¨πιέσει¨ στρατηγικά τους εταίρους μας , να αναδείξει την ευαισθησία του Ελληνικού λαού που παρά την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει έχει αποθέματα συμπόνιας , μα το κυριότερο , να παρεμβάλει ένα παραπέτασμα καπνού προκειμένου να ¨περάσουν¨ κάτω από αυτό , οικονομικά και φορολογικά μέτρα , μειώσεις , πολιτικές αδυναμίες , ¨στρατηγικές ήττες ¨ κ.α


Τα αντιπαρατιθέμενα σε αυτήν ¨συμφέροντα¨ ( π.χ κάποια ΜΜΕ ) , με την σειρά τους , έπεσαν στην παγίδα , αλλά ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί . Ενώ «πιάστηκαν » από την προσφυγική κρίση για να δείξουν υπερθεματίζοντας ενίοτε , την κυβερνητική αναποτελεσματικότητα και ανικανότητα , την αδυναμία του κράτους , τον εξευτελισμό των θεσμών , την κατάλυση της νομιμότητας κ.α για τους δικούς τους σκοπούς , ουσιαστικά ¨σήκωσαν ¨ και διατηρούν ,αυτό το παραπέτασμα καπνού που ήθελε και θέλει η κυβερνητική πολιτική .

Ο καθένας από την σκοπιά τους συνεχίζει να θεωρεί στρατηγικό πλεονέκτημα , το πώς διαχειρίζεται το προσφυγικό .

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα ;;

Να έχουμε δημιουργήσει ένα ΦΑΝΤΑΣΙΤΙΚΟ πρόβλημα σε τεράστιες ( από τις πραγματικές του ) διαστάσεις , σε τέτοιο βαθμό που να το βιώνουμε πλέον σαν τέτοιο . Μα το κυριότερο , να έχουμε χάσει ¨μέσα στον καπνό ¨τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας

Λες και δεν μας ενδιαφέρει πλέον το ότι το 60% του Ελληνικού λαού βρίσκεται στα όρια της φτώχειας , ότι χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν από τα σκουπίδια σαν ζώα, ότι ακόμη περισσότεροι κοιμούνται στην γωνιά κάποιου δρόμου ή σε κάποιο παγκάκι , ότι ο αριθμός των αυτοκτονιών συνεχίζει με τον ίδιο μακάβριο ρυθμό , ότι στη πραγματικότητα πάνω από το 30% του Ελληνικού λαού είναι άνεργοι , και τόσα άλλα .

Το λόγο πλέον έχει η ψυχιατρική επιστήμη .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ