2016-04-16 22:22:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης: ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΙΝ ΤΙΜΗΣ  για εκείνους που πολέμησαν... Μήπως θα έπρεπε και οι Βουλευτές να...
Διάβασα στο tromaktiko. ένα κείμενο με θέμα "Η περιγραφή του Εύζωνα που συγκλονίζει" 

και αμέσως μου ήρθε στο νου ότι εκτός από κάποιο επίλεκτο στρατιωτικό σώμα που στέκεται εκεί μπροστά στο μνημείο του ΄Αγνωστου Στρατιώτου είς ένδειξιν τιμής και σεβασμού για εκείνους που πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, μήπως θα πρέπει δια νόμου να καθιερωθεί και να ίστανται σε στάση προσοχής και με επίσημη περιβολή και οι ΄Ελληνες βουλευτές, ανά δύο, επί δίωρο.

Διότι οι πατεράδες μας και παππούδες μας που θυσιάσθηκαν δεν το έπραξαν μόνο για τον Ελληνικό στρατό, αλλά για όλο τον Ελληνικό λαό. Λόγω του ότι λοιπόν όπισθεν του Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτου ευρίσκεται το Κοινοβούλιο, το οποίο φιλοξενεί σε κάθε βουλευτιική περίοδο 300 παλλικάρια, εθνοπατέρες και οι οποίοι πληρώνονται αδρά από το Δημόσιο για την παρουσία και μόνο που κάνουν εντός του κοινοβουλίου, θα πρέπει να ανταποδώσουν τας ευχαριστίας των προς τους νεκρούς ήρωες στεκόμενοι για δύο ώρες σε στάση προσοχής μπροστά στο Μνημείο.


Εδω βλέπουμε τον καϋμένο τον φαντάρο που τον στήνουν υποχρεωτικά μέσα στο κρύο, στο χιόνι, στη βροχή και στη ζέστη να είναι ακίνητος και σιωπηρός και χωρίς καν να πληρώνεται για αυτό που εκτελεί, διότι δεν ήταν επιλογή του βέβαια να στρατευθεί, αλλά τον υποχρεώνει το πατριωτικό του καθήκον, ενώ ο κάθε βουλευτής είναι επιλογή του να γίνεται πολιτικός και πληρώνεται επειδή έγινε βουλευτής.

Βλέπουμε καμιά φορά σε κηδεία ενός πολιτικού να κρατάνε πέριξ του φερέτρου μία ταινία τέσσερις άλλοι (ζωντανοί) πολιτικοί, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, στον αποβιώσαντα και αποχωρούντα από τον μάταιο τούτο κόσμο. Γιατί λοιπόν να μην αποτίουν φόρο τιμής και οι ΄Ελληνες Εθνοπατέρες μας για ένα χρονικό διάστημα δύο ωρών κάθε ζευγάρι βουλευτών; Να δείτε που θα νοιώσουν ανακούφιση και ευχαρίστηση οι νεκροί απ΄τους πολέμους και θα πουν επιτέλους μας θυμήθηκε η πολιτεία και μας τιμά επί εικοσιτετραώρου βάσεως διά των εκπροσώπων της, των Ελλήνων βουλευτών

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ