2016-04-17 13:29:16
Φωτογραφία για Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ... 43ο ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει μετά τον σημερινό (19.00) αγώνα με την Καλλονή στο "Γ. Καραϊσκάκης" το παρελθόν, το παρόν και το... μέλλον του, σε μία ακόμη φιέστα πρωταθλητή.

Ο Θρύλος κατέκτησε φέτος τον 43ο τίτλο πρωταθλήματος, τον 18ο την τελευταία 20ετία και τον έκτο διαδοχικό από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την επίδοση της περιόδου 1954-59 και πλέον... θα κυνηγήσει στη νέα σεζόν να κάνει το 7 στα 7 που είχε πετύχει η ομάδα από το 1997 έως το 2003.

Σήμερα θα γιορταστεί ένας τίτλος που κατακτήθηκε με... τρελά και ανεπανάληπτα ρεκόρ, με τεράστια διαφορά στη βαθμολογία και πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει ετοιμάσει μια λαμπρή γιορτή, αμέσως μετά τον αγώνα με την Καλλονή, με έμφαση στο ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ευρώπης, με βάση τους τίτλους που έχει κατακτήσει σε όλα τα σπορ.


Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο αγωνιστικός χώρος θα πλημμυρίσει από χιλιάδες παιδιά, θα υπάρξει αφιέρωμα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και στους τίτλους τους, ενώ θα γίνει παρουσίαση και των αθλητών του Ολυμπιακού που θα λάβουν μέρος σε μερικούς μήνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Φυσικά θα τιμηθεί όπως της αξίζει η ποδοσφαιρική ομάδα για τα μεγάλα ρεκόρ της στη φετινή περίοδο, ενώ οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης υπόσχονται ένα... φαντασμαγορικό σόου με βεγγαλικά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι κατάμεστο καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και στις εξέδρες θα βρίσκονται πολλές οικογένειες για να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή της αγαπημένης τους ομάδας.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καλλονή στόχος του Σίλβα και των παικτών του θα είναι να προσθέσουν ακόμη ένα θεαματικό παιχνίδι, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο κόσμος αλλά και να συνεχίσει να έχει ρυθμό η ομάδα για το στόχο της κατάκτησης και του κυπέλλου και κατ' επέκταση του νταμπλ.

Δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς οι τραυματίες Τσόρι, Πουλίδο, Τσιμίκας, ο τιμωρημένος Μιλιβόγεβιτς και οι Σαλίνο, Κολοβός, Χουτεσιώτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ