2016-04-18 22:35:41
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;
Απολαυστικός ο Νίκος Αλέφαντος, σχολίασε την φιέστα του Ολυμπιακού, ενώ έκανε και την πρόβλεψη του για τους πρωταθλητές Ισπανίας και Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Αλέφαντος,στην στήλη του στο «SportDog.gr»:

Άλλη ιστορία άρχισε τώρα, γιατί σήκωσε το Κύπελλο ο Μαρινάκης αντί του αρχηγού. Καλά έκανε και το σήκωσε θα σας πω εγώ! Δηλαδή ποιος αρχηγός μπροστά στον Μαρινάκη; Αν δεν υπήρχε ο αρχηγός, πάλι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αν δεν υπήρχε ο Μαρινάκης, όμως, θα έπαιρνε 6 συνεχόμενα ο Ολυμπιακός; Τι να λέμε, αυτός είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού! Τα έχει βάλει με θεούς και δαίμονες, παρά τον ανηλεή πόλεμο που του γίνεται τούς πήρε το πρωτάθλημα με 30 και με 40 βαθμούς διαφορά φέτος.

Στις αρχές της σεζόν έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα και βγήκα εγώ εδώ μετά από λίγες αγωνιστικές και τους είπα ότι όχι μόνο δεν θα πάρουνε πρωτάθλημα αλλά θα μείνουν 30 βαθμούς πίσω! Και με έλεγαν υπερβολικό Είναι ένας θρίαμβος του Μαρινάκη, μην κρυβόμαστε. Αν είχε πάρει 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Σαββίδης, θα είχε γίνει εθνάρχης πάνω.


Δείτε τους άλλους πίσω από τον Μαρινάκη. Η ΑΕΚ ήταν δεύτερη με υλικό της πλάκας. Πάει και τρώει 3 γκολ στη Λιβαδειά και ξεφτιλίζεται. Το έχω ξαναπεί, το υλικό της ΑΕΚ είναι κατώτερο του Παναθηναϊκού όπως και το υλικό του ΠΑΟΚ είναι κατώτερο του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός πλέον δεν έχει μόνο μια σεντερφοράρα τον Μπεργκ που τον ήθελα πάντα στον Ολυμπιακό, έχει και παίκτες που ξέρουν μπάλα, δεν είναι η άμπαλη ομάδα που ήταν. Πολύ καλά κάνει και βάζει τον Βιγιαφάνες στον άξονα, από την αρχή το έλεγα ότι δεν ήταν για τα άκρα, και ταίριαξε ο Λέτο με τον Μπέργκ από πίσω του, ποιος Καλτσάς και τρίχες! Ο Λέτο ξέρει μπάλα. Και ο Βιαγιαφάνες είναι μπαλαδόρος.

Στα πλέι οφ δίνω σοβαρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ τράβηξε φέτος επειδή έχει καλό προπονητή, αλλά δεν έχει υλικό ανάλογο του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ είναι για τα πανηγύρια, με παικτάκια. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους του.

Στο Κύπελλο θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου, ο Ατρόμητος δεν θα είναι εύκολος για την ΑΕΚ διότι τον βλέπω στα τελευταία ματς πολύ ανεβασμένο. Μου αρέσει ο Ατρόμητος στα τελευταία παιχνίδια.

Όπως μου αρέσει και ο Πετράκης του ΠΑΣ Γιάννενα που παίζει πολύ καλά το 5-3-2.

Για την κατάρρευση της Μπαρτσελόνα εγώ σας είχα πει όταν οι άλλοι έλεγαν ότι το πρωτάθλημα στην Ισπανία ήταν τελειωμένο. Κατάρρευση μιλάμε. Ψάχνουν να βρουν τον Νεϊμάρ, ανύπαρκτος. Έπεσαν οι σφαλιάρες η μία μετά την άλλη σε ισπανικό πρωτάθλημα και σε Τσάμπιονς Λιγκ. Πάει ο Ρονάλντο και τους πλακώνει εκεί μέσα, πάει η Ατλέτικο και τους πλακώνει και δεν θα έχανε αν δεν είχε την αποβολή από το α΄ ημίχρονο με τον Τόρες, τους πετάει έξω στη ρεβάνς, πάει τώρα η Βαλένθια και τους νικάει εκεί μέσα, και μπορούσε να τους βάλει 4, έμπαιναν στα δύχτια! Διάλυση. Από εκεί που ήταν πολλούς βαθμούς μπροστά, την έπιασε η Ατλέτικο στην κορυφή και είναι ένα βαθμό πίσω η Ρεάλ.

Θέλετε τα προγνωστικά μου για την Ισπανία που είναι φοβερό το πρωτάθλημα; Η Ρεάλ έχει τον εκπληκτικό Ρονάλντο και μπορεί να το πάρει, αλλά εγώ είμαι με την Ατλέτικο διότι έχει προπονηταρά, μου αρέσει αυτή η ομάδα με τον τρόπο που την έχει φτιάξει ο προπονητής της ο Σιμεόνε.

Η Λέστερ θα το πάρει στην Αγγλία, θα είναι άδικο να μην το πάρει, η Άρσεναλ είναι μία κωμωδία ποδοσφαιρική, μια ζωή τα ίδια ο Βενγκέρ. Παλικαρίσια θα το πάρει η Λέστερ.

Σας έχω πει πολλά για τη Λέστερ και για 2 παίκτες της, δεν θέλω να λέω τα ίδια, θα σας πω κάτι άλλο τώρα. Παρατηρήστε τον τρόπο που κλείνουν τους χώρους. Όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος έξω αριστερά, μην κοιτάτε τον δεξί μπακ της Λέστερ ή τον χαφ που του δίνει βοήθειες, κοιτάξτε την απέναντι πλευρά πώς κάνει διαγώνια κάλυψη ο αντίθετος μπακ της Λέστερ, ο αριστερός της μπακ, κλίνει προς τα μέσα με βοήθεια από τον αντίθετο χαφ, για να καλύψουν μία ενδεχόμενη κίνηση του αντίπαλου έξω δεξιά, δεν αφήνουν δηλαδή κανένα χώρο. Δύσκολα τρώει γκολ αυτή η ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ