2016-04-19 07:10:35
Φωτογραφία για Η ΝΔ τραβάει την κατηφόρα...
Προβλέπονται άγριες εξελίξεις και πολύ σύντομα μάλιστα στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι θα επιβληθεί με διαγραφές.

Αντιφατικές κινήσεις μέσα στην αξιωματική αντιπολίτευση, από τη μία ο Μητσοτάκης θέλει να φέρει κόσμο στο κόμμα γιατί διαφορετικά δεν έχει ελπίδα να κυβερνήσει και από την άλλη άρχισε τις διαγραφές. Ξεκίνησε με τη διαγραφή του στελέχους Φαήλου Κρανιδιώτη, στη συνέχεια διέγραψε τον αντιπεριφερειάρχη Χίου ο οποίος έγραψε κάποια πράγματα για τη τουρκία, διότι ο άν θρωπος εκεί που ζει έχει απέναντί του τη τουρκία και προφανώς έχει κάποια πικρή εμπειρία περί αυτού, ακολούθως διέγραψε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη και υποχρέωσε σε παραίτηση τον Γραμματέα Παπαμιμίκο.

Στη συνέχεια ακυρώνει το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και αποφασίζει, δικτατορικά, δεν ξέρω πως, να μη λάβουν μέρος στο επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ 400 νεολαίοι σύνεδροι από την ΟΝΝΕΔ. Αυτές δεν είναι σωστές και σοβαρές κινήσεις σε τέτοιους καιρούς που ζούμε. Αγαπητέ Κούλη έτσι το μειώνεις το κόμμα και δεν το αυξάνεις. Να ξέρεις ότι αυτό θα σου γυρίζει μπούμεραγκ και να μου το θυμηθείς ότι πολύ σύντομα θα σε πετάξει από την ηγεσία του κόμματος η ίδια η ΟΝΝΕΔ, την οποία όπως αποδείχθηκε από τις ενέργειές σου αυτές, δεν την ελέγχεις πλέον και για το λόγο αυτό θέλεις να την επανιδρύσεις. Μας φάγανε οι επανιδρύσεις σ΄αυτό το κόμμα. Επανίδρυση του κράτους, επανίδρυση της Ν.Δ, επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ και δε συμμαζεύεται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ