2016-04-23 17:01:09
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΛΟΡΙΑ!
Στον Ολυμπιακό δεν πρόλαβε να γράψει ούτε... μία συμμετοχή, ωστόσο ο Γκεόργκι Λόρια αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί κρούση από την Τσέλσι μετά την αποχώρησή του από τους ερυθρόλευκους.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έμεινε παρά ελάχιστα στο Λιμάνι, πριν μετακομίσει στη ρωσική Κρίλια. Από τότε είχε προκύψει μία φημολογία περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι και μερικούς μήνες αργότερα ήρθε ο ίδιος να το... επιβεβαιώσει.

«Είναι αλήθεια ότι η Τσέλσι με ήθελε. Τη νύχτα που υπέγραψα συμβόλαιο με την Κρίλια, δέχτηκα τηλεφώνημα από τον διευθυντή της Τσέλσι. Είπε ότι ο Μουρίνιο είχε παρακολουθήσει παιχνίδια μου και του άρεσε ο τρόπος που έπαιζα. "Χάσαμε τον Κουρτουά και χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα", μου είπε.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Του εξήγησα ότι είχα ήδη υπογράψει με την Κρίλια και δεν μπορούσα να το αλλάξω. Αν είμαι απογοητευμένος; Όχι, προφανώς αυτή ήταν η μοίρα μου», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην γκολκίπερ του Θρύλου, ενώ αποκάλυψε πως είχε φτάσει πολύ κοντά και στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ