2016-04-28 12:16:20
Φωτογραφία για ΟΙ (ΣΙΓΟΥΡΕΣ) 12+1 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ EUROLEAGUE
Η Γαλατάσαραϊ κατέκτησε το EuroCup κι έκανε... παρέα στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό και στις υπόλοιπες 9 ομάδες των 10ετών συμβολαίων.

Διαβάστε πώς θα συμπληρωθούν οι όμιλοι, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" Οι «αιώνιοι» κι η Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), η Μπαρτσελόνα (Ισπανία), η Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία), η Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), η Αναντολού Εφές (Τουρκία), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), η Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (Ιταλία) κι η Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) είναι εδώ κι αρκετό καιρό οι ομάδες μ' εγγυημένη θέση στη νέα Euroleague και σ' αυτές των επόμενων χρόνων -αν δεν υπάρχει δραματική αλλαγή κυρίως στα οικονομικά τους-, αλλά ήδη απέκτησαν παρέα.

Η Γαλατάσαραϊ κατέκτησε το EuroCup (+7 επί της γαλλικής Στρασμπούργ) κι έγινε η τρίτη τουρκική ομάδα της ανανεωμένης διοργάνωσης των 16 ομάδων (κανονική περίοδος 30 αγωνιστικών εντός-εκτός έδρας, best-of-five -δηλαδή στις 3 νίκες- playoffs & Final 4).


Ποιες θα 'ναι οι υπόλοιπες;

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η μία ανεξαρτήτως εξέλιξης των Τελικών της ΑΒΑ Liga, αφού η επίσης σερβική Μέγκα ήδη έχει ενημερώσει πως δεν είναι σε θέση ν' αντεπεξέλθει.

Οι Πρωταθλήτριες Bundesliga & VTB League (η φιναλίστ σε περίπτωση νέας κατάκτησης απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) θα τους κάνουν παρέα, ενώ θα δοθεί και μία wild card. Η επίσης τουρκική Νταρουσάφακα φερόταν βάσει παλαιοτέρων δημοσιευμάτων να 'χει τον πρώτο λόγο, αλλά πλέον φαντάζει δύσκολο, πολύ μετά απ' την επιστροφή της Γαλατά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ