2016-05-04 15:06:28
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ... ΠΕΡΟ ΑΝΤΙΤΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη για το δεύτερo σερί Final 4 της ιστορίας της και ο  Πέρο Άντιτς αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τα προηγούμενα Final 4 :

«Έχω πολλές αναμνήσεις από Final 4.Το καλάθι του Πρίντεζη είναι η πιο χαρακτηριστική. Αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας: Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ το 2012 και η Ρεάλ το 2013 μας υποτίμησαν. Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ήμασταν στο -17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, όταν άρχισαν να παίζουν χωρίς σοβαρότητα. Επιστρέψαμε, βάλαμε 100 πόντους και πήραμε τον τίτλο. Αυτό το τρόπαιο είναι από τα αγαπημένα μου!», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Πέρο Άντιτς.

Όσο για το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στην Πόλη; «Ήμουν στον πάγκο όταν ο Σισκάουσκας κέρδισε τις δύο βολές. Μιλάμε για ένα παίκτη που είχε 90% στις βολές στη διάρκεια της καριέρας του, αλλά εκείνη τη στιγμή έχασε και τις δύο βολές. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του Πρίντεζη και έβαλε το καλάθι.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του, απ όποιο σημείο της ρακέτας κι αν σουτάρει. Είμαι ευτυχισμένος που ο Σπανούλης τον βρήκε και κερδίσαμε την Euroleague. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ήταν η νικήτρια, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος και γι αυτό είναι τόσο μοναδικό. Πρέπει να παίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», ανέφερε ο Σκοπιανός φόργουορντ.

Δείτε ξανά και ξανά τα... μαγικά δευτερόλεπτα στο βίντεο που ακολουθεί : 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ