2016-05-06 15:00:40
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ... ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!
Κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό!

Αυτοί που έφτασαν την Ελλάδα στο σημείο μηδέν, οι ίδιοι έβαλαν την ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο.

Ο τελικός του κυπέλλου λοιπόν αναβλήθηκε με απόφαση του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή, και τελικά έγινε αυτό που ήθελε ο... Έλληνας μεγαλοεπενδυτής Σαββίδης και ο άλλος μεγαλοεπενδυτής με τα λόγια, Μελισσανίδης! 

Και οι δύο φυσικά εξαρχής ήθελαν να μην αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό που θα τους ξεφτίλιζε αγωνιστικά και βρήκαν με τους δικούς τους... τρόπους, και με την ανοχή φυσικά του Κοντονή (θα ψάχνεις να βρεις τον ψήφο σου, να το θυμηθείς αυτό) που τιμωρούσε τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια των... Παοκτζήδων, τα κατάφεραν!

Ούτε επαναληπτικός ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, ούτε τελικός με την ΑΕΚ. 

Και καλά ρε κακομοίρηδες,  ο Ολυμπιακός μπορεί μεν να μην χαρίζει τρόπαια, αλλά ένα πάνω, ένα κάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, άλλωστε πέρσι πήρε το τελευταίο.


Εσείς που έχετε να δείτε κούπα από τα... νιάτα σας; Τώρα να μας πείτε, πως να κερδίζατε στο γήπεδο με τους... Πέλκες και τους Κορδέρους Έτσι, η αστυνομία που στην Λευκάδα πρόσφατα έκανε τα... απαραίτητα, δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των κεκλεισμένων των θυρών αγώνα!

Γελάει όλος ο κόσμος, απλά... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ