2016-05-07 00:05:56
Φωτογραφία για ΟΕΝΓΕ – ΠΟΕΔΗΝ: Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Παρασκευή και το Σάββατο
Σύνθημα των κινητοποιήσεων είναι “Με τους αγώνες μας δεν θα επιτρέψουμε την διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης – Καταργούμε τα μνημόνια”.

IATRONET.GR

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Παρασκευή και το Σάββατο τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Γιατροί και εργαζόμενοι συμμετέχουν στη γενική πανεργατική απεργία που κήρυξαν Η ΓΣΕΕ και Η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Όπως ανακοίνωσαν οι Ομοσπονδίες τους (ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ), το δυναμικό των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων απεργεί και θα μετάσχει στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει ως εξής:

Την Παρασκευή, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

Την Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Σύνθημα των κινητοποιήσεων είναι “Με τους αγώνες μας δεν θα επιτρέψουμε την διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης – Καταργούμε τα μνημόνια”.


Μέτρα

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός και η απροσδιόριστη πολιτικά κυβέρνησή του κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το Σαββατοκύριακο το πρώτο πακέτο των δυσβάστακτων μέτρων δημοσιονομικής απόδοσης 9 δισ. ευρώ.

Περιφρονεί τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ψηφίζοντας τα σχετικά νομοσχέδια το Σαββατοκύριακο τα οποία διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση και εξανεμίζουν τα εισοδήματα των πολιτών με τη νέα φοροεπιδρομή.
ΔΗΜ.Κ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ