2016-05-07 00:10:45
Φωτογραφία για Tο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προωθεί με συνοπτικές διαδικασίες στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μετά από μια υποτιθέμενη και πολύ σύντομη «διαβούλευση». 

Φοβούμενη προφανώς τις αντιρρήσεις των ασφαλισμένων και των ελλήνων πολιτών αιφνιδιαστικά έτσι ώστε οι αντιδράσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες, προωθεί προς ψήφιση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την έντονη αντίθεση του με Υπόμνημα του προς την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το σύνολο του νομοσχεδίου , καταγγέλλοντας ότι βρίθει «παθογενειών και ελλείψεων». 

Επίσης κατηγορηματικά ζήτησε την απόσυρση των διατάξεων που αφορούν τον ασφαλιστικό κλάδο των μονοσυνταξιούχων αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι συντάκτες του νομοσχεδίου «επιλέγουν να δώσουν λύση στο πρόβλημα του «ασθενούς», όχι με θεραπεία ούτε καν με ευθανασία, αλλά αντίθετα με άμεση εκτέλεση – θανάτωση». Ο Φαρμακευτικός κλάδος στηρίζει την 48ωρη κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και στηλιτεύει για μια ακόμη φορά τη νέα ξαφνική μεθόδευση της Κυβέρνησης για την αιφνιδιαστική ψήφιση του νομοσχεδίου. 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) συμμετέχει δυναμικά στις συγκεντρώσεις και τα Συλλαλητήρια που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ κατά του νομοσχέδιου για το ασφαλιστικό Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ‘’ Ο κος Τσίπρας και η απροσδιόριστη πολιτικά κυβέρνησή του κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το Σαββατοκύριακο το πρώτο πακέτο των δυσβάστακτων μέτρων δημοσιονομικής απόδοσης 9 δις ευρώ. 

Ο κος Τσίπρας είναι το καλό παιδί των δανειστών που υπέγραψε 2 Μνημόνια σε ένα χρόνο
. Περιφρονεί τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ψηφίζοντας τα σχετικά Νομοσχέδια το Σαββατοκύριακο τα οποία διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση και εξανεμίζουν τα εισοδήματα των πολιτών με τη νέα φοροεπιδρομή. 

Ο κος Τσίπρας αποδεικνύεται ότι διακατέχεται από έναν ιδιότυπο τσαμπουκά κατά των εργατικών κινημάτων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων, που δεν συνάδει με το δημοκρατικό μας πολίτευμα.Απεργούμε Παρασκευή και Σάββατο 6 & 7 ΜΑΪΟΥ. Συμμετέχουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ στις Συγκεντρώσεις και τα Συλλαλητήρια που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ.’’ 

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής απορρίπτει στο σύνολο του το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αιφνιδιαστικά η Κυβέρνηση, φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή. Οι Φαρμακοποιοί της Αττικής έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 4 Μαΐου τον αγώνα τους ενάντια στην αδικαιολόγητη αδράνεια της σημερινής Κυβέρνησης για τα θέματα τους. Κινητοποίηση που εκφράζει και την πλήρη αντίθεση τους στην άμεση «δράση» της Κυβέρνησης για την ψήφιση του επονομαζόμενης «μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού». 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού, στα πλαίσια της υπευθυνότητας που τα διακρίνει απέναντι στον ασθενή και τον ασφαλισμένο 

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος 

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος συμμετέχει στη 48ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Παρασκευή 6 Μαΐου και το Σάββατο 7 Μαΐου. Ο Π.Ι.Σ. καλεί τους ιατρούς να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Πηγή www.life2day.gr: http://www.life2day.gr/2016/05/to-asfalistiko-nomoschedio-apotelei-tafoplaka-gia-olous-tous-ellines/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ