2016-05-08 11:55:11
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ FINAL 4 ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Στον τελικό του Final-4 προκρίθηκαν οι Παμπαίδες του Ολυμπιακού ενώ, Εκτός Final-4 έμειναν οι κορασίδες. Συνέχεια με νίκη για τις Παγκορασίδες Β'!

Στον τελικό οι Παμπαίδες!

Οι Παμπαίδες του Θρύλου θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα στον αυριανό τελικό με αντίπαλο τον Μίλωνα, στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης την Κυριακή 8/5 στις 18:00. Στον σημερινό ημιτελικό απέναντι στην “οικοδέσποινα” Αργυρούπολη, δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην νίκη, έχοντας κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξαν να απειλούνται από τους αντιπάλους τους, ενώ φάνηκαν αποφασισμένοι για τον αυριανό μεγάλο τελικό.

Ολυμπιακός - Αργυρούπολη 3-0

Τα σετ: 25-18, 25-17, 25-15

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Κ. Καμπερίδης) : Ζωγραφάκης Δημήτρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μαγγανάς Πέτρος, Μαζωνάκης Αλέξανδρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης. Στράτος Απόστολος, Στάτος Αθανάσιος, Δασκαλέρος Γιώργος


Αποκλείστηκαν οι Κορασίδες

Σε έναν αγώνα που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική τους, οι κορασίδες του Ολυμπιακού έχασαν 3-0 από τον Ηρακλή Κηφισιάς και τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος. Οι ερυθρόλευκες πάλεψαν το πρώτο σετ και θα μπορούσαν να το έχουν κατακτήσει αν δεν έκαναν κάποια λάθη, ειδικότερα στο τέλος του σετ. Η απώλεια του πρώτου σετ φάνηκε να επηρεάζει ξεκάθαρα τις ερυθρόλευκες, που έχασαν και το δεύτερο σετ αμαχητί. Στο τρίτο σετ μπήκαν αποφασισμένες να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, αφού και πάλι έδειξαν να μην μπορούν να συγκεντρωθούν απόλυτα έτσι ώστε να περιορίσουν τα αβίαστα λάθη.

Ηρακλής Κηφισιάς - Ολυμπιακός 3-0

Τα σετ: 25-22 (25’), 25-10 (22’), 25-21 (27’)

Ηρακλής Κηφισιάς (Στ. Πολύζος) : Πολίτη, Μερκουριάδη, Χούντα, Μαγγελ, Μολδοβανίδη, Κόττα, Βογιατζόγλου Αρ., Βογιατζόγλου Ιω., Βογιατζόγλου Αθ., Γκρέκα, Τσελέπη, Μπέλση, Σουρίτη, Μαντζαβίνου.

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Σπ. Σαραντίτης) : Γιώτα, Πάντου, Ζαμπάτη, Μιλεντίγεβιτς, Γκόλφη, Μπακιρτζόγλου, Ζουμίδη, Βασιλοπούλου, Καίσαρη, Λιόλιου, Θεοδώρου, Λουκάτου, Αδαμοπούλου.

Με νίκη συνέχισαν οι Παγκορασίδες Β’!

Αν και δεν είχαν καλό ξεκίνημα στον αγώνα, αφού έχασαν το πρώτο σετ με 25-16, οι Παγκορασίδες Β’ του Ολυμπιακού, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κερδίσουν αρχικά το δεύτερο σετ με 27-25 και στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν και τα δυο επόμενα με 25-13, 25-12, για να κερδίσουν τελικά τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΑΠΣ Αλίμου - Ολυμπιακός ΣΦΠ 1-3

Τα σετ: 25-16, 25-27, 13-25, 12-25

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Μ. Ζωγραφάκης): Σεϊταρίδη, Μελιάδη, Αντωνιάδη, Αντωνίου, Δημητροπούλου, Δηλέρη, Σαββίδου, Στυλίδου, Μουγιάγου.

ΑΠΣ Αλίμου (Π. Πραγκαλούδη): Λουράντου, Οικονόμου, Δημέα, Τσαλαπατάνη, Δημοπούλου, Δεγαϊτη Ελ, Δεγαϊτη Μ., Χαλκιαδάκη, Κλήμη, Μαχαίρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ