2016-05-09 18:38:22
Φωτογραφία για «ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE...»
Στις αδερφικές σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, στάθηκε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, επισημαίνοντας παράλληλα πως... δεν θα ήθελε να πετύχει τους ερυθρόλευκους στα προκριματικά του Champions League.

Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου, με τον τεχνικό των Σέρβων, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, να τονίζει τις αδερφικές σχέσεις των δύο συλλόγων, επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές Ελλάδας στα προκριματικά του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό που ήρθε και που κάναμε αυτό το όμορφο παιχνίδι. Είναι δύο σωματεία αδέρφια, τα οποία έχουν τρομερή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να μην τους συναντήσουμε στα προκριματικά του Champions League. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μας. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αρκετά γκολ και παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς που είχαμε, αποδώσαμε καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη που μου δείχνει, αυτό με γεμίζει νέες υποχρεώσεις. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις για το καινούριο συμβόλαιο. Είδα κάποια πράγματα από το σημερινό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε όμως καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις, ανεξαρτήτως αν είναι αυτοί που έχουμε ή αν θα πάρουμε άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ