2016-05-16 09:07:23
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ''ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ'' ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Μήνας τρόμου θα είναι ο Απρίλιος

Μια ολόκληρη λίστα με κωδικούς για περικοπές περιλαμβάνει η "γκιλοτίνα", ή αλλιώς, ο λεγόμενος ''αυτόματος κόφτης''. Η λίστα που έδωσε η κυβέρνηση είναι μεγάλη και περιλαμβάνει μια σειρά από περικοπές σε όλα τα επίπεδα. Δεν γλιτώνουν από την "γκιλοτίνα" που θα πέφτει κάθε Απρίλιο χωρίς παρέμβαση της κυβέρνησης ούτε οι μισθοί, ούτε οι συντάξεις, αλλά ούτε επιδόματα και φοροαπαλλαγές. Με βάση τη λίστα κόβονται:

ΜισθοίΣυντάξειςΕπιδόματα με εξαίρεση τα επιδόματα ανεργίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει διασταυρώσεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ για να ξεκινήσουν πριν απαιτηθεί νέες περικοπές.Κονδύλια δαπανών ΟΤΑΚοινωνικές παροχές και φοροαπαλλαγέςΜη μισθολογικά και μη συνταξιοδοτικά κονδύλια του ΔημοσίουΚονδύλια του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων

Όλα αυτά αφού υπάρξει μια σαφείς μείωση στα λεγόμενα ειδικά μισθολόγια η οποία θα φτάσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη μελετάται και η κατάργηση 720 φοροαπαλλαγών και ενώ λαμβάνονται μέτρα για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας όπως απαιτείται από τους δανειστές, δημιουργείται το υπερ-ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και νομοθετείται η ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ