2016-05-16 09:31:45
Φωτογραφία για Καρκίνος: Πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την σοβαρή ασθένεια που χτυπά χωρίς διακρίσεις
Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις. Θα "χτυπήσει" τους πλούσιους αλλά και τους φτωχούς.... Εκείνους που πρόσεχαν τη διατροφή και τη ζωή τους αλλά και αυτούς που δεν πρόσεχαν. Είναι σαν λαχείο που εύχεσαι όμως να "μη σου κάτσει". Σε όσους συμβαίνει, όμως, είναι πραγματικοί ήρωες καθώς τα τελευταία χρόνια, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη λες και είναι μια κολλητική ασθένεια - αν και φυσικά δεν είναι.

Αυτό που πρέπει να ξέρουν όσοι το έχουν, είναι πως τα πράγματα δεν είναι μαύρα. Υπάρχουν θεραπείες, υπάρχουν καλοί γιατροί αλλά και ανθρώποι και οργανώσεις που στηρίζουν όσους αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη ασθένεια. Υπάρχει ελπίδα και δεν πρέπει κανείς να το βάζει κάτω. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι περιπτώσεις των ανθρώπων που με τη δύναμη της ψυχής τους, τη στήριξη από το περιβάλλον τους και τις θεραπείες, πολέμησαν την ασθένεια και την ξεπέρασαν. Καρκίνος δεν σημαίνει πως η ζωή τελειώνει, αλλά πως καλείσαι να δώσεις μια μάχη.

Η ψυχολογία είναι το Α και το Ω, όπως έχουν πει τόσοι και τόσοι που έχουν ξεπεράσει την ασθένεια. Αν νιώθεις καλά και έχεις την ελπίδα μέσα σου, θα το ξεπεράσεις.

Γι' αυτό και η θετική ενέργεια πρέπει να εξαπλώνεται. Η μιζέρια δεν μας οδηγεί πουθενά, ακόμα κι αν όλα φαίνονται μαύρα, θα έρθει και το λευκό φως...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ